Розглянуто R-8083 Порушення від кланів SisTemshiki та KOBRA-KAI

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микола Соловей

Шановний гравець
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
107
Реакції
38
Бали
73
1. Ваш нікнейм: Катана Екстазі
2. Нікнейм порушника: 134939, Аліна Мельнікова
3. Назва клану порушника: SisTemshiki та KOBRA-KAI
4. Якщо ви в клані, то в якому: MARABUNTA
5. Суть скарги:
Вітаю, шановні ГС/ЗС Неоф.
Хотів би подати скаргу на гравців. Ситуація була така: я стояв в АФК на роботі таксиста і просто чекав замовлення. Раптом чую звуки, ніби починається пограбування.
Але момент такий — у мене машина була закрита і з тонованими вікнами. І при цьому гравець якимось чином мене побачив і навіть назвав мій нік. Як на мене, це вже НРП + МГ.
Я вирішив просто поїхати, бо не бачу сенсу в цьому всьому. Але він почав направляти на мене зброю, а потім і стріляти по машині — це вже ДМ кар.
Після цього під’їжджає ще одна гравчиня з іншого клану і без причини пробиває мені колеса. Це теж ДМ кар.
Я намагався втекти, але вони обидва почали стріляти по мені, і в результаті мене вбили. Прошу розглянути ситуацію та покарати гравців згідно правил.
6. Доказ порушення (скриншот/відео):
7. Дата порушення: 23.03.2026

PS: Прошу будь ласка все подивитись так як там вся ця штука.

Алекс Хантер

ЗГС Неоф | Східна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
19 Вер 2025
Дописи
534
Реакції
220
Бали
103
Вік
21
Вітаю!

Гравець 134939 отримає покарання у вигляді WARN та мут на 20 хвилин, а саме за:

Порушення правил UG:
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо.
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини.
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються.

Порушення правил неоф.орг:
3.2. При пограбуванні повинні бути присутніми люди з кримінальних угрупувань вище 2 рангу "Місцевий";
3.5. Кількість нападників має бути в 3 рази більшою за кількість жертв;

Якщо покарання у вигляді деморгану перевищує 180 хвилин буде видано попередження.

Гравець 135029 отримає деморган на 40 хвилин а саме:

6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини.
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються.

РОЗГЛЯНУТО

// by Hunter

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі