Микола Соловей
Шановний гравець
- Реєстрування
- 31 Сер 2023
- Дописи
- 107
- Реакції
- 38
- Бали
- 73
1. Ваш нікнейм: Катана Екстазі
2. Нікнейм порушника: 134939, Аліна Мельнікова
3. Назва клану порушника: SisTemshiki та KOBRA-KAI
4. Якщо ви в клані, то в якому: MARABUNTA
5. Суть скарги:
Вітаю, шановні ГС/ЗС Неоф.
Хотів би подати скаргу на гравців. Ситуація була така: я стояв в АФК на роботі таксиста і просто чекав замовлення. Раптом чую звуки, ніби починається пограбування.
Але момент такий — у мене машина була закрита і з тонованими вікнами. І при цьому гравець якимось чином мене побачив і навіть назвав мій нік. Як на мене, це вже НРП + МГ.
Я вирішив просто поїхати, бо не бачу сенсу в цьому всьому. Але він почав направляти на мене зброю, а потім і стріляти по машині — це вже ДМ кар.
Після цього під’їжджає ще одна гравчиня з іншого клану і без причини пробиває мені колеса. Це теж ДМ кар.
Я намагався втекти, але вони обидва почали стріляти по мені, і в результаті мене вбили. Прошу розглянути ситуацію та покарати гравців згідно правил.
6. Доказ порушення (скриншот/відео):
7. Дата порушення: 23.03.2026
PS: Прошу будь ласка все подивитись так як там вся ця штука.
2. Нікнейм порушника: 134939, Аліна Мельнікова
3. Назва клану порушника: SisTemshiki та KOBRA-KAI
4. Якщо ви в клані, то в якому: MARABUNTA
5. Суть скарги:
Вітаю, шановні ГС/ЗС Неоф.
Хотів би подати скаргу на гравців. Ситуація була така: я стояв в АФК на роботі таксиста і просто чекав замовлення. Раптом чую звуки, ніби починається пограбування.
Але момент такий — у мене машина була закрита і з тонованими вікнами. І при цьому гравець якимось чином мене побачив і навіть назвав мій нік. Як на мене, це вже НРП + МГ.
Я вирішив просто поїхати, бо не бачу сенсу в цьому всьому. Але він почав направляти на мене зброю, а потім і стріляти по машині — це вже ДМ кар.
Після цього під’їжджає ще одна гравчиня з іншого клану і без причини пробиває мені колеса. Це теж ДМ кар.
Я намагався втекти, але вони обидва почали стріляти по мені, і в результаті мене вбили. Прошу розглянути ситуацію та покарати гравців згідно правил.
6. Доказ порушення (скриншот/відео):
PS: Прошу будь ласка все подивитись так як там вся ця штука.