Розглянуто R-8172 Машук Керрі порушення суд.ночі 1.5

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Незнаю)

Пенсіонер
Реєстрування
17 Лис 2025
Дописи
210
Реакції
156
Бали
48
1. Ваш нікнейм:Ваня Садовський
2. Нікнейм порушника: Машук Керрі
3. Назва клану порушника: caryy
4. Суть скарги: Вітаю шановний Гс-Слідкуючий Неоф! Я помагав другу і сказав щоб він мене убив та як я не міг взяти роботу у таксі! Він мене вбив і я забагався з тайзером і м4 і снайперською гвентівкою! Схоже це сталося через те що я був по формі і він мене вбив і респнув адреналіном! Тож я допомагав свому другу у бп а саме їзда на таксі! Потім ми побачили Машука Керрі та він почав стріляти по мені і по другу (була судна ніч) але дуже видно що я був на зміні на роботі! Тож прошу видати поркання громадянину!
1.5. Вбивати гравців які під час івенту працюють на будь-якій роботі (Водій автобуса, таксі, далекобійник, газова служба, Кур'єр глово, Фермер, Викрадач авто, Автомеханік, Будівельник, Інкасатор); | Згідно з правилами UKRAINE GTA
Примітка: працівників Кур'єр глово, таксі, лише в тому випадку коли на службовому / орендованому транспорті та коли видно, що гравець перебуває на зміні.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):тицяй
6. Дата порушення: 29.03.2026

Ксенія Київська

КА | Чорноморський край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
23 Січ 2025
Дописи
1,731
Реакції
577
Бали
253
Вітаю
Гравець 4422 отримує покарання у вигляді деморгану на 80 хв за порушення правил:
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини.
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі