Розглянуто R-8748 Масовий ДБ+FD

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
22 Лют 2026
Дописи
36
Реакції
10
Бали
13
1. Ваш нікнейм: Віталій Круковець
2. Нікнейм порушника: Михайло Каннаваро,Жека Лешенко,Артем Арматурин,Михайло Моуккі тут нон рп нік попрошу покарання,
3. Назва організації порушника: ******************************************,Один без клану
4. Суть скарги: Фармив гроші хотів зламати машину зламав і мене почали щось витягувати не давали поїхати те що я кажу щюп на артема немає образи це видумане слово і вони почали мене просто дб без причини фд попрошу для них покарання дуже велике бо я думаю я такий не перший і це взагалі не була їх машина а вони просто почали знущятись зараз мені дуже обідно так що я йду їсти смачні бургери закушувати обіду і ноги парити дякую за увагу хочу для них строге покарання......!!!!
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 13.05.2026

Конор Стоун

ГС Неоф | Східна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
658
Реакції
220
Бали
103
Вітаю

Гравець 137149 отримає покарання у вигляді - Мут 60хв
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця.
6.29. "Провокація гравців" - Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум тощо.

Гравець 30959 отримає покарання у вигляді - Деморган 60хв
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються.
6.3. "DB" - Drive By - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану іншого гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу.

Гравець 124026 отримає покарання у вигляді - Деморган 30хв
6.3.
"DB" - Drive By - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану іншого гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу.

Гравець 86472 отримає покарання у вигляді - Деморган 30хв
6.3.
"DB" - Drive By - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану іншого гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу.

Гравець 131885 отримає покарання у вигляді - Деморган 30хв
6.3.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі