Розглянуто R-8793 ПРОШУ НОРМАЛЬНО ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕМУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
5 Бер 2026
Дописи
24
Реакції
22
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Стас Прада 93972
2. Нікнейм порушника: Максим Дранний 136302
3. Суть скарги:
Я відійшов у AFK неподалік від ігрового спавну. Коли я повернувся до ПК, то виявив, що мене пограбували nonRP шляхом. Зважаючи на все, грабували кілька разів, проте в мене є фіксація лише одного епізоду, оскільки чат і консоль очистилися.
Також хочу наголосити, що на скриншоті над моїм персонажем вже немає таблички AFK лише тому, що я повернувся в гру і спробував рушитися з місця, після чого помітив, що мій персонаж зв'язаний (знаходиться у стяжках). Грабувати гравця, який стоїть в AFK, та ще й у людній зоні (біля спавну) — це грубе порушення правил серверу (NonRP / Пограбування в ZZ / AFK robber). + я відразу викликав адміністратора
Оскільки я не маю повного доступу до чат-логу за весь час моєї відсутності, прошу адміністрацію перевірити логи мого персонажа за вказаний проміжок часу, щоб встановити нікнейми всіх порушників та зафіксувати точну кількість пограбувань.
Список викраденого майна:
Зброя: M4 — приблизно 120 шт.
+ ще одну пару стяжок
Прохання до адміністрації:
1) Перевірити логи сервера для повного підтвердження моїх слів та встановлення осіб усіх причетних гравців.
2) Видати справедливе покарання порушникам згідно з регламентом сервера за NonRP пограбування.
3) Компенсувати мені втрачене майно, яке було відібрано з порушенням правил.
час порушення десь з 19.00 по 20.55
4. Доказ порушення (скриншот/відео):https://imgpile.com/p/Of6WcZG
5. Дата Порушення 15.05.26
Закидаю ще раз так як , як мінімум видно що він був один та вилучив в зз в мене м4
+ ви можете переглянути по лагам , хто викрав ще 115+ м4 , ПРОШУ ЩЕ РАЗ ПЕРЕГЛЯНУТИ МОЮ ТЕМУ

Деніс Котик

ЗГС Держ | Cхідна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
3 Гру 2023
Дописи
857
Реакції
445
Бали
123
Вітаю
Переношу вашу скаргу до відповідного розділу, очікуйте розгляду скарги.

Данієль Хомс

Старожила UKRAINE GTA
Tester
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
3,538
Реакції
965
Бали
253
Вітаю!
Гравці #136302(7 днів) , 58243(5 днів), 134145(7 днів) отримують покарання у вигляді: 7 днів
3.8. Під час проведення пограбування хоча б 1 учасник зобов'язаний вести фрапс ситуації, яка відбувається та зберігати протягом 3 діб. |Бан на 5 днів та конфіскація майна за пунктом 3.10
Примітка: адміністрація залишає право здійснити запит на надання повного фрапсу ситуації, та гравець зобов'язаний надати його протягом 12 годин з моменту запиту.
Роз'яснення: якщо гравець не відгукується на звернення адміністратора, або перебуває в оффлайні гравець отримує Бан на 7 днів до надання відео доказу.

Стосовно компенсації зверніться до мене в особисті - solomoncls (Діскорд)

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі