Розглянуто R-9151 ^_^

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс Крутов

😈 Kрутов 😈
Реєстрування
25 Лип 2023
Дописи
222
Реакції
349
Бали
68
1. Ваш нікнейм: Макс Крутов
2. Нікнейм порушника: егор депутат (127756)
3. Назва клану порушника: бригада
4. Суть скарги: 7.2. Заборонено підштовхувати / маніпулювати / закликати / переслідувати гравців, у реальному світі. Додатково вважається, злив фотографій, вимаганням / випрошуванням / заклик до поширення оголених або з інтимним змістом фотографій, розповсюдження конфіденційної інформації, що може будь-яким чином зганьбити честь і гідність гравця / адміністратора, для подальшої комфортної гри на UKRAINE GTA. | Бан від 31 дня / Бан 6000 днів / Чорний список UKRAINE GTA
5. Доказ порушення (скриншот/відео): Бумс
Тайм код: 1:33 (Сказав що прибуде в любу точку країни); 2:24 (Запропонував зустрітись); 4:59 (Сказав що приїде до мене); 10:01 (Сказав що краще зустрінемось); 10:24 (Наголосив щоб я вірив йому, що ми зустрінемось); 10:50 (Відповів на моє запитання, та сказав що все пояснить мені на моїх пальцях)

6. Дата порушення: 15.06.2026

Валерія Громова

Адміністратор | Східна Україна
Адміністратор
Реєстрування
6 Лют 2026
Дописи
304
Реакції
139
Бали
88
Вітаю, шановний гравець.

Розлянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Гравець
Егор Депутат (127756) отримує покарання у вигляді: Бану на 31 день

5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
5.4. "Flood" - Відправлення трьох і більше однакових повідомлень поспіль за короткий проміжок часу, зокрема й використання "сміттєвих" або таких, що засмічують чат, біндів. | Мут до 30 хвилин
7.2. Заборонено підштовхувати / маніпулювати / закликати / переслідувати гравців, у реальному світі. Додатково вважається, злив фотографій, вимаганням / випрошуванням / заклик до поширення оголених або з інтимним змістом фотографій, розповсюдження конфіденційної інформації, що може будь-яким чином зганьбити честь і гідність гравця / адміністратора, для подальшої комфортної гри на UKRAINE GTA. | Бан від 31 дня / Бан 6000 днів / Чорний список UKRAINE GTA

Гравець Макс Крутов
(8996) отримує покарання у вигляді: Муту на 20 хвилин

5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі