Розглянуто R - 931 || 3728 // Масові порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Luna STSR

STSR
Реєстрування
28 Січ 2024
Дописи
347
Реакції
215
Бали
46
1. Нікнейм гравця: 3728
2. Особистий нікнейм: Олександра Гройзман
3. Клан порушника: milkafamq
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: GanhstaFamQ
5. Суть скарги: масові образи, неадекватні висловлювання, нешаноблише ставлення до гравців та приниження гідності.
6. Докази (скріншот/відео): 1 2 3 4 5
7. Дата порушення: 19.01.2025

Олег Бачевський

Поважний гравець
Реєстрування
3 Кві 2023
Дописи
372
Реакції
179
Бали
103
Вітаю, шановна адміністрація, хочу пояснити, чому я так спілкувався Олександрою Гройзман. Дана особа прийшла на місце, де я збирав петрушку та почала нагло її красти з під носа з ціллю, щоб закинути мене на форум. Якщо особа неадекватна та в наглу краде петрушку, де я її збирав, то я маю мовчки піти в інше місце? Олександра Гройзман навмисно обрізала фрапс, бо не хоче показувати, що вона прийшла та почала в мене красти петрушку, хоча я там збирав вже 30 хвилин. Олександра прошу надати повну відео фіксацію, а не ходити заливати на форум, бо в наших кланів не дуже хороші відносини. Також прошу видати покарання Олександрі Гройзман за порушення правил Ukraine GTA 6.29. "Провокація гравців" - Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум тощо.

Володимир Міллер

Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
22 Кві 2024
Дописи
1,008
Реакції
269
Бали
168
Вітаю!
Розглянувши вашу скаргу, оголошую рішення:
Гравець Олежа Овнмілка [#3728] отримає заслужене покарання відповідно до правил Ukraine GTA.

Вердикт:

- 5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів

- 5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів

- 6.49. Заборонено використовувати анімацію з метою приниження гідності людини. | Деморган 45 хвилин, при наступному порушенні Варн

Лабараторія є загально доступною, тому гравці можуть збирати петрушку на любих мітках.

РОЗГЛЯНУТО!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі