Схвалено R-943 | нон рп пограбування

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
18 Січ 2026
Дописи
20
Реакції
17
Бали
58
1. Нікнейм та ID гравця, який порушив правила:Кіріл Карлеоне 641
2. Ваш нікнейм та ID:Вася Буряк 1430
3. Назва клану порушника:Legends90x
4. Суть скарги:я їхав за клановцем щоб його вбити бо це ворожий клан і коли я зупиняюсь бачу з ауді рс7 виходить Кіріл карлеоне та одразу бере мене в стяжки я включаю фрапс та Кіріл починає мене вести за текстури та грабує на 5 м4 та на 7тисяч прошу видати максимальне покарання гравцеві та клану видати догану
5. Докази порушення (скріншот/відео):тик

6. Дата та тайм-код порушення: 1 секунда і до кінця там порушення

Давид Миpний

Адміністратор | Чорноморський край
Адміністратор
Реєстрування
22 Сер 2025
Дописи
148
Реакції
147
Бали
244
Вітаю! Розглянувши скаргу, виношу вердикт:
Гравець Кіріл Карлеоне[641] отримує наступні покарання:
3.5. Кількість нападників має бути в 3 рази більшою за кількість жертв; | Деморган 80 хвилин
6.38. "Багоюз" - Заборонено використання будь-якого багоюзу. | Деморган 60 хвилин
6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті. | Деморган 30 хвилин
6.29. "Провокація гравців" - Заборонено навмисно провокувати гравця.| Мут 90 хвилин

4.26. Ігнорування цілей викрадення, навмисне безпричинне утримання гравця. | Деморган 60 хвилин
4.28. Наносити шкоду по заручнику (для нанесення шкоди необхідно використовувати кулаки). | Деморган 60 хвилин
5.11.
"Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 90 хвилин
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців. | Мут до 120 хвилин

/схвалено/

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі