Розглянуто R-9477 | Скам

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Златан Рейвен

| 03 Східна Україна
Реєстрування
18 Сер 2025
Дописи
57
Реакції
59
Бали
23
1. Ваш нікнейм:Златан Рейвен
2. Нікнейм порушника:Олександр Коханий
3. Назва клану порушника: Alliance
4. Суть скарги: говорили що купить сам сів в автівку і вийшов 11.8. "RP/NonRP шахрайство" - Заборонено будь-як обманювати гравців, здійснювати спроби ловлі на неуважності, приховування подробиць або особливостей ігрового майна (є винятки, також обліковий запис може бути додатково обнулено при першому порушенні за рішенням головного адміністратора). | Бан 14 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом, при повторному порушенні Повне обнулення акаунту (Баланс/картки/житло/бізнеси/автомобілі) + Бан 30 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом хочу до скарги зазначити, що гравець Олександр Варварунець це і є Олександр Коханий тільки з 02 не думаю що людина з 9дописами і 1 реакцією на мою скаргу проти Олександра Коханого якось так перейшла з 02 на 03 і лайкнула мій пост про скам особа також мала скарги за скам Скарга 1 Скарга 2 особа не зробила висновок тому прошу конфіскацію майна, а також бан( прошу повернути майно )
5. Доказ порушення (скриншот/відео): тут
6. Дата порушення: 11.07.2026

Вкладення

• IMG_9123.png
    IMG_9123.png
    599.2 Кб · Перегляди: 20
  • IMG_9122.png
    IMG_9122.png
    228.4 Кб · Перегляди: 17
Останнє редагування:

Емі Вейт

КА | Східна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
19 Чер 2023
Дописи
516
Реакції
234
Бали
103
Вітаю
На жаль, договір складено не вірно, не повністю прописані умови та немає словесного підтвердження іншою стороною, тому майно поверненню не підлягає

Гравець Олександр Коханий [138997] отримає покарання у вигляді: Бан на 30 днів

11.8. "RP/NonRP шахрайство" - Заборонено будь-як обманювати гравців, здійснювати спроби ловлі на неуважності, приховування подробиць або особливостей ігрового майна

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі