Розглянуто R-9598 П.П.Пограбувань /138178

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Юрій Легенда

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
4 Чер 2024
Дописи
361
Реакції
378
Бали
83
1. Ваш нікнейм:Юрій Легенда
2. Нікнейм порушника:138178
3. Назва клану порушника: BlackMafia7
4. Суть скарги:

Даний гравець пограбував мене в ЗЗ. За результатами розгляду йому було видано покарання у вигляді WARN за масові порушення правил пограбувань. Однак я частково не згоден із таким рішенням.

У правилі 3.8 чітко зазначено:

3.8. Під час проведення пограбування хоча б один учасник зобов'язаний вести фрапс ситуації та зберігати його протягом 3 діб. | Бан на 5 днів та конфіскація майна за пунктом 3.10.
Примітка: адміністрація залишає за собою право запросити повний фрапс ситуації, а гравець зобов'язаний надати його протягом 12 годин із моменту запиту.

Роз'яснення: якщо гравець не відповідає на звернення адміністратора або перебуває офлайн, він отримує бан на 7 днів до надання відеодоказу.

• У разі надання відеодоказу, який підтверджує порушення, блокування залишається.
  • У разі надання відеодоказу, який спростовує порушення, блокування знімається.
  • У разі ігнорування запиту на надання фрапсу блокування залишається.
Проте шановна адміністрація, а саме Тетяна Делігіос, під час винесення покарання, як я зрозумів, врахувала «чисту історію покарань» гравця та обмежилася видачею WARN. На мою думку, це є недоречним, оскільки чинне правило 3.8 не передбачає винятків через «чисту історію» гравця.

На мою думку, у цій ситуації адміністрація повинна була діяти відповідно до регламенту: видати гравцю бан на 7 днів до надання відеодоказу . Лише після його надання приймати остаточне рішення згідно з пунктом 3.8. На жаль, цього зроблено не було, тому я вважаю, що покарання було видано некоректно.

Також хочу зазначити, що незнання правил сервера не звільняє гравця від відповідальності.

На мою думку, дана ситуація повинна розглядатися таким чином:

1. Гравець, який здійснив пограбування, отримує бан на 7 днів до надання відеодоказу.
  2. Якщо відеодоказ надано — адміністрація розглядає його та діє відповідно до регламенту і пункту 3.8.
  3. Якщо відеодоказ не надано або він підтверджує порушення — блокування залишається.
Наразі ж виходить, що рішення було прийнято з урахуванням «чистої історії покарань» гравця, хоча правила 3.8 такого винятку не містять.
Сподіваюся на обєктивний перерозгляд скарги.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення:19/07/2026

Роман Залізняк

ГС Неоф | Східна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
2 Тра 2024
Дописи
469
Реакції
357
Бали
123
Вітаю, шановний гравець.
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:
Гравець отримав блокування на 5 днів.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі