Розглянуто R-9775 порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Анюта Маренко

Поважний гравець
Реєстрування
16 Жов 2024
Дописи
91
Реакції
169
Бали
182
1. Ваш нікнейм: Анюта Маренко
2. Нікнейм порушника: Дмитро Даркс, Максім Софійук
3. Назва клану порушника: Vortex
4. Суть скарги:
Взяли в стяжки 6.48. При одяганні стяжкок на гравців - прирівнюється до викрадення гравця. | Покарання згідно Правил неофіційних організацій
так як це прирівнюється до викрадення прошу запросити відкат у цього гравця. на моєму відкаті не чути що я говорю, але у відкаті Дмитра, якщо він його надасть, все буде добре чути.

Також мене позбавили можливості пересування, поставили біля дерева та самі стали рівненько, впевнена що для скріна, та почали юзати різні анімації, на мою думку це цькування, якби не прибіг мій друг, я б далі там стояла, та вони б далі *веселились* біля мене 6.34. Заборонено позбавляти можливості пересування гравця, насильно утримувати для ООС образ, цькування, погроз та залякувань. | Мут 30-120 хвилин / Деморган 30-120 хвилин / Бан до 5 днів
Після цього приїхав мій друг мене *рятувати*
Так от, друг приїхав та вихопив мене, тому що я б стояла там довго, і просто слухала б насмішки у свій бік, на відео видно що він взяв мене, побіг, і ззаду по нам вже почали стріляти, а після вже вбили обох, знову порушення правил 3.9. Заборонено вбивати жертву, без вагомої причини або коли вона в стяжках. | Деморган 80 хвилин (беремо до уваги правило 6.48.)
тайм коди
взяв в стяжки 0:05
цькування 1:20 - 1:28
ну і в кінці нас вбивають

5. Доказ порушення (скриншот/відео): тут
6. Дата порушення: 01.08.26

Джеймс Громов

ЗГС Неоф | Східна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
2 Тра 2025
Дописи
1,746
Реакції
719
Бали
409
Вітаю!
Гравець Максім Софійук #135675
Отримає покарання у вигляді : Деморгану на 120 хвилин
4.28. Наносити шкоду по заручнику (для нанесення шкоди необхідно використовувати кулаки). | Деморган 60 хвилин
2.9.
Заборонено вбивати гравця який знаходиться в стяжках (виключення: якщо є вагома IC причина). | Деморган 60 хвилин
Гравець Дмитро Даркс #111457
Отримає покарання у вигляді : Деморгану на 120 хвилин
6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15-60 хвилин
2.4.
Заборонено одягати стяжки без RP відігровки в текстовий чат. | Деморган 15 хвилин
2.5.
Заборонено надягати стяжки на гравця для перешкоджання грі. | Деморган 60 хвилин, наступне покарання Варн
6.34.
Заборонено позбавляти можливості пересування гравця, насильно утримувати для ООС образ, цькування, погроз та залякувань. | Мут 30-120 хвилин /
Деморган 30-120 хвилин / Бан до 5 днів
РОЗГЛЯНУТО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі