Розглянуто RK // Макс Вайб // L Lev

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
3 Лис 2022
Дописи
63
Реакції
41
Бали
23
1. Нікнейм гравця: Макс Вайб
2. Особистий нікнейм: Валентин Левчук
3. Клан порушника: LEV
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому:
DKVS
5. Суть скарги: Після нашої розмови я поїхав далі збирати пляшки після чого я побачив що він цілиться на мене і у мене спрацював інстинкт самозбереження та я відкрив вогонь ( Доказ 1 ). Потім через 6 хвилин даний гравець повернувся на місце смерті з метою помститися та вбити мене що порушує правило проекту Ukraine GTA, а саме ( Доказ 2 ):

6.14. "RK" - Revenge Kill - повернення на місце смерті протягом 15 хвилин або заподіяння шкоди здоров'ю гравцю у помсту, який раніше вас убив (КД 15 хвилин). | Деморган 30-90 хвилин, при повторному порушенні Варн.
Але навіть після цього данний гравець знову повернувся на місце смерті з метою помсти ( якщо точніше повернувся він через 4 хвилини ( Доказ 3 )
)
Також передивившись таблицю ,,Клани 01" Я знайшов його лідером клану на данний момент ( Доказ 4 )

6. Докази (скріншот/відео): -
7. Дата порушення: 13.12.2024

Артем Мейсoн

ГС Неоф | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
3,355
Реакції
1,119
Бали
253
Вітаю шановний гравець!
Гравець 187075 отримає покарання за Порушення правил UKRAINE GTA:
6.14. "RK" - Revenge Kill - повернення на місце смерті протягом 15 хвилин або заподіяння шкоди здоров'ю гравцю у помсту, який раніше вас убив (КД 15 хвилин). | Деморган 30-90 хвилин, при повторному порушенні Варн
Гарної гри на UKRAINE GTA

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі