Відмовлено Role Play Біографія /Андрій Ворон / Bad-Cop

Andriy Detective

Новий гравець
Реєстрування
31 Січ 2023
Дописи
5
Реакції
4
Бали
3
Передмова: Він ішов впевнено, до своїх мети переборюючи всі життєві не згоди на своєму шляху

❄️Дитинство:

9 травня 2001 народився хлопчик і називали його Іванком. Жив в селі Калинівка не в заможні родині. Мати та батько Івана працювали в колгоспі. Мати була дояркой а батько працював на фермі фуражиром.
До цього в сім'ї було троє дітей: звали хлопчика Денис та дівчинку Оленка, та ще одного меншого брата звали Дмитро. Хлопчик та дівчинка ходили до школи в перший клас.
Дмитро навчався в першому класі. У вихідні дні сім'я ходила до озера батько ловив рибу мати і діти збирали трави.
Коли Іванку виповнилося 15 років батьки віддали навчатися до кадетські школи.
❄️Юність:
Після закінчення кадетської школи Іван вирішив продовжити навчання в університеті. Військово-повітряних сил України під час навчання підвищив військову освіту. Приймав активну участь у олімпіадах конкурсах у громадському та спортивному житті університету.
- Упродовж усього курсу Іван показав себе з найкращого боку, став частиною навчальної групи й довів розуміння британського почуття гумору. Його природній стиль лідера в поєднанні з доброю військовою виправкою забезпечив успіх на всіх етапах курсу. Він став взірцем для інших іноземних курсантів, завжди був в тривалим і в хорошій фізичній формі. За активну участь у навчальних заходах поза межами аудиторії його було відзначено подякою, - грошовою винагородою за спасіння людини.
Як розповів сам нагороджений, Іван курс базової офіцерського підготовки тривав 9 місяців. Після закінчення кожного семестру вирішували питання, чи переходить курсант на наступний, чи залишається на повторний семестр. Оцінювали не лише знання військових дисциплін а й людські якості, предмета під час польових виходів. Та закінчив університет в званні лейтенанта.

❄️Доросле життя:
Пізніше Іван приймав участь у багатьох авіаційних показах та шоу як всередині країни так і за межами. Зокрема у червні в 2022 року в рамках програми ми ≤Авіабази-побратими≥ військовий льотчик Іван на винищувачі су-27 здійснив переліт з миргорода у США- на базу сейму Джонсон 4-го винищувального авіакрила ВПС США. Після успішних досліджень в кар'єрі Іван
познайомився з дівчиною яку звали, Маша.

❄️Наш час:
Після того як Іван одружився з Машею почалася війна. У Івана народився син Богдан. Але Іван який був льотчиком повернувся до свого літака і не дивлячись на те що в нього є сім'я він почав боронити і захищати свій рідний край. Щоб всі громадяни які проживають в ріднім краю і дружина з дітьми була в безпеці. рідний край пишається своїм захисником а дружина пишається своїм чоловіком. Цими словами я хочу сказати і зараз і тоді треба пишатися і захищати свій рідний край навіть ціною свого життя.

Ніка Адамс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Вер 2022
Дописи
452
Реакції
367
Бали
63
Відхилено!
Ви занадто добрі!

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі