Аркадий Крутий
ПП СБУ К | Південна Україна
- Реєстрування
- 15 Вер 2024
- Дописи
- 21
- Реакції
- 6
- Бали
- 6
Аркадій Крутий Миколайович
Дата народження- 24 квітня - 2000 року
Місце народження Київ, Україна
Мої ранні роки
1. Дитинство: Перші кроки у великому світіДата народження- 24 квітня - 2000 року
Місце народження Київ, Україна
Мої ранні роки
Мої юні роки розпочалися в невеликому, затишному світі, де кожен день був новим відкриттям. Коли мені було 5 років, все навколо виглядало магічно і неймовірно. Мама, Ірина Покровтюк, завжди була поруч, оберігала і допомагала пізнавати цей великий, загадковий світ. Я любила грати з друзями на вулиці, будувати пісочні замки, кататися на велосипеді і просто відчувати себе частиною цього чудового світу. Батьки створювали для мене атмосферу безпеки та тепла, і я рідко переживала сумніви чи страхи. Це було дитинство безтурботне й щасливе, коли головним завданням було знайти нову гру чи цікаву книжку.
2. Шкільні роки: Пошук себе та перші перемоги
У 10 років світ почав виглядати вже дещо по-іншому. Це був період, коли я по-справжньому відкривала для себе школу і розуміла, що навчання — це не тільки обов'язок, але й можливість. Я почала захоплюватися новими предметами, вивчати історію, математику, літературу, і кожен новий урок відкривав мені нові горизонти. Школа стала місцем, де я познайомилась з першими справжніми друзями, з ними ми ділилися переживаннями, разом вирішували задачі і брали участь у шкільних заходах.
Мама завжди підтримувала мене в усіх починаннях, допомагала не тільки з домашніми завданнями, а й з моральною підтримкою. Вона навчила мене, що важливо не тільки досягати високих результатів, але й отримувати задоволення від процесу. Тато, Олег Олексійович, став для мене прикладом цілеспрямованості та працьовитості. Завдяки їхній підтримці я отримала впевненість у собі і завжди прагнула бути кращою версією себе.
3. Підліткові роки: Пошук напрямку та вибір шляху
Коли мені виповнилося 15, я вже не була тією маленькою дівчинкою, яка радісно гралася з друзями на вулиці. Це був період самопізнання, коли я почала задумуватися над майбутнім. Я вже не просто вчилася в школі, а почала думати, ким хочу стати, що буде моєю професією і який шлях я маю обрати. Це були роки, коли я намагалася знайти своє покликання. Я активно брала участь у різних шкільних заходах, вивчала іноземні мови, розвивала свої творчі здібності. Мама і тато продовжували бути для мене опорою, але я вже відчувала, що повинна вибирати свій шлях самостійно.
Цей період був сповнений сумнівів і переживань, але саме в ці роки я зрозуміла, що потрібно йти за своїми мріями і не боятися труднощів. Школа допомогла мені розвинути навички комунікації та командної роботи, що стали важливими в подальшому житті. Моя любов до навчання й пошук нових можливостей привели мене до важливого етапу — вступу до університету.
4. Студентські роки: Перехід до зрілості
Після школи я вступила до університету, що стало для мене важливим кроком до дорослого життя. Коли мені було 20 років, я стала курсантом Академії наук, і цей період відкрив переді мною нові горизонти. Це був час важкої праці, самодисципліни та особистісного зростання. У навчанні я відчула необхідність поєднувати теоретичні знання з практичним досвідом. Академія стала для мене місцем, де я не тільки поглибила свої знання, але й здобула важливі життєві уроки.
Вже в 24 роки, коли я завершила навчання, я була готова прийняти нові виклики та можливості, які стояли переді мною. Ці роки були періодом інтенсивного розвитку, коли я почала вірити в себе і свої сили. Навчання в Академії наук стало основою для мого подальшого життєвого шляху і відкрила безліч нових перспектив. Але цей період також став часом самопізнання, адже я почала розуміти, що важливо не тільки отримати освіту, але й реалізувати свої мрії та прагнення.
5. Ребілітація: Пошук балансу і нові горизонти
У житті кожної людини є часи, коли необхідно зупинитися, подивитися на пройдений шлях і переосмислити пріоритети. Саме цей етап я називаю «ребілітацією» — часом відновлення, переосмислення та пошуку гармонії між зовнішнім і внутрішнім світом. Після інтенсивного періоду навчання і кар'єрного росту, я зрозуміла, що важливо не тільки досягати нових висот, але й знаходити час для себе, для родини, для того, щоб відчути справжнє життя.
Ребілітація — це не лише фізичне відновлення, а й моральне очищення, коли я зрозуміла, що справжня сила полягає в умінні адаптуватися до змін, шукати нові можливості і залишатися вірною своїм переконанням. Моя підтримка в цей час залишалася моя родина, і, звичайно, місто Дніпро, яке завжди було для мене місцем сили і натхнення.
6. Подальші кроки: Зростання і нові досягнення
Роки, що минули, стали основою для того, ким я є сьогодні. Кожен етап життя, від дитинства до університету, дав мені унікальний досвід і можливість розвиватися. Мама і тато продовжують бути моєю опорою, а я, в свою чергу, вчуся брати на себе відповідальність за своє життя, свої рішення і свої мрії. Дніпро, рідне місто, залишається для мене невичерпним джерелом натхнення та підтримки, і я впевнена, що попереду мене чекають ще багато нових етапів та можливостей для самореалізації.
Мої юні роки стали не лише часом навчання та розвитку, а й часом формування моїх найбільших мрій і прагнень. Це була основа для всього, що прийшло після, адже саме в цей період я заклала фундамент для свого майбутнього. Мої юні роки стали незабутнім і важливим етапом, що допоміг мені зрозуміти, хто я є, і хто хочу бути.