Відмовлено Role play (Лина Король )

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ліна Король

Новий гравець
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
4
Реакції
2
Бали
6
Прізвище Ім’я По-батькові: Король Лина Олександрівна
Стать: жіноча
Мати - Король Инна Валентинівна
Батько - Король Олександр Олександрович
Сестра - Король Ліза Олександрівна
Зріст: 171 см
Вага: 50кілограмів
Дата народження: 03.04.1989
Вік: 35 років
Місце народження: Україна м.Київ
Національність: Українка
Місце проживання: Україна, Дніпро
Захоплення: Робота
Сімейний стан: Не одружений
Колір очей: зелений
Зачіска: Русяве волосся, довге волосся.
Відмітні знаки: Родима пляма на лівій нозі: виглядає як серце

Глава перша - Дитинство
Король Лина Олександрівна народилася в 1989 році у місті Київ
Її родина була досить успішною, щоб дати їй гарне дитинство. Маму Ліни звали Інна. Вона працювала стелистом перукаркою в дуже дорогих салонах Київа і успішно просувалася кар'єрними сходами. Папу звали Саша, він мав свій бізнес. Батьки були дуже працелюбні та зайняті люди, але В дитинстві тато часто любив зі мною грати в круті ігри, мій дідусь Олександр Ніколайович був колишнім Генералом ЗСУ. Дідусь дав багато досвіду своїй онучці. Бабуся Екатерерина Сергіївна вчила її читати, писати, готувати, щоб все завжди змогла зробити і багато багато іншого. Так Лина поступово з малих років зробила собі загартування - бути сильнішою та стресостійкою в любих ситуаціях. Так як по законам держави України, Лина пішла в садок з двох років. Знаєте, садок це була не її стихія м'яко кажучи. Розбиваючи чашку, тарілку та викидаючи виделки вона все таки показувала характер який передавався їй від батька, який показував силу та розум перед усім. Також не було і дня як вона з кимось не поб'ється або ж посварится . Після року та шести місяців Лина виступала з дитсадком на конкурсі маляток де всі дуже переживали але ніхто не підвів, Після цього в пʼять років вона закінчила дитячий садок.

Глава друга - Ціль Лини
Пішла в школу на протязі всіх років: Лина часто виходив на вулицю і грала зі своїми однолітками у військовослужбовців ми робили в водвор ах блок-пост и грали запитуючі хто вони і з якою ціллю вони прибули до двору.Коли вона пішла до школи та навчилась читати, її улюблені книжки були про «Козацькі пригоди».
Вона детально вивчала шкільну програму та. Її було дуже цікаво і весело грати з однокласниками на перервах в футбол . Дівчинка мріяла стати Футболісткою. Так і провела Лина дитинство, поки її не виповнилося 15 років. С цього моменту життя дівчинки перейшло на новий рівень. Мамі запропонували посаду в дуже крутому салоні в Франції, вона не могла відмовитись від такої пропозиції, так як все своє життя вчилася на цю професію. Не втрачаючи часу, вона попрощалася та поїхала у нову подорож.

Основна глава)
Закінчивши школу, я вирішую іти також як дідусь на ЗСУ , Військова училище, поступивши в училище , я на відмінно все вивчала, мені дуже подобалось вчитися на ЗСУ, я планувала в майбутньому піти на СБУ. Переїхавши до Київську обл. до училища, я була вимушена жити з усіма курсантами, де мені прийшлось зробити знайомитися з новими людьми, тому що бути зажатою людиною я не хотіла бути це був би жах, на це пішло багато часу, та сварок, але я змогла зі всіма познайомитися, питати допомогу у батьків по життю, та знайшла товариша Андрія, не великий зростом хлопець дуже любив все про військову техніку, мені було достатньо одного вірного друга. Працювала над собою характером і тілом, мені навіть подобалось в лісі гуляти та на завдання їздити, спілкування з вище по звані брати з них до світу , і все таке. Після училища, я йшла на Солдата в ЗСУ, та до 21:00 працювала, так було на протязі 4-х тижнів, перші дні мені подобалось, але через місяць , я зрозуміла що треба вчитись ще на вище звання
Пройшов час, я успішно стала старшим солдатом мене всі привітали, та вирішила на деякий час залишитись в Київській області, за цей час я знайшла собі багато друзів, з якими гарно проводила свої вільний час.
Вирішила початися займатися ще більше футболом і на диво я все встигала, мене це зацікавило , та перечитала досить багато книг про правила та статті, статут,батькам дуже подобалось моє захоплення, та вони підтримували мене в ньому.

Глава третя - Як все почалося
Мама в Франції, батько постійно у роботі, Лина вже частіше була у бабусі.Вона часто гуляла с друзями ходили в ліс у бабусі була моя тітонька а у неї були дітки я любила грати зі своїми братами вчила і буду вчити життю!.

Глава шоста - Початок кар'єри
Вже пройшло декілька років мама Лини повернулася додому і почала працювати в Києві відкрила дуже багато салонів не сама її допоміг тато

Лина почала поступати до військового училища для того щоб стати військовим вона навіть і не думала що колись буде служити на Україні це була мрія тому роки йшли вона зрослішала коли вже дійшла до старшого солдата то вже задумала перейти в СБУ міста Дніпра там мені розповідали що було весело я захотіла перейти все почалося з курсанта я тільки тоді зрозуміла що хочу стати генералом СБУ це дуже велика відповідальність але я з радістю прийму це і буду виконувати всю свою роботу стих пір я не покладаю рук допомагаю генералу і полковника знайомлю молодих курсантів і вище позванню виконувати роботу без проблем і є результати

Глава сьома, сьогоднішні дні на ГУ Гене рала нема полковника теж підполковник звільнився пʼять моїх хлопців нічого не робили тому я як людина яка була за старшу взяла все в свої руки і почала мутити воду в ставку для того щоб вони не хотіли звільнятися з роботи і знайте не всі хотять тепер звільнятись
IMG_1650.jpeg

Рафаєль Сопрано

Поважний гравець
Реєстрування
2 Жов 2023
Дописи
402
Реакції
206
Бали
88
Вітаю.
1.1. Якщо біографія була відхилена, то інтервал перед написанням іншої буде становити 24 години з моменту відхилення.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі