Відмовлено Role Play Олег Динамо

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олег Динамо 22

Новий гравець
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
11
Реакції
1
Бали
6
Тато: Динамо Тимофій Михайлович
Мама: Динамо Юлія Тимошенківна
Вага та зріст: 89кг, 194см
Націольність: українець
Вік:22
Статура:Спортивна
Волося:Чорне
Очі:Карі
Місце народження: (село Нижні залупвці)
1.Розділ "Вступ"
Мене звати Олег Динамо народився я 22 роки тому а саме 09.10.2002. Пам'ятаю я себе з 3-5 років сім'я була звичайна не олігархи, але не бідні. В початкових класах вчився погано, але пізніше почав трохи краще, краще і краще до 8 класу я був відміником та знав більше , ніж мій старший брат.
2.Роздід "Вибір інституту"
Коли мені виповнилось 16 років я хотів піти в інститут економіки, оскільки я був дуже розумним, але від говорили мене від цього батьки кажучи: -"От що ти будеш робити коли в тебе буде сім'я , як ти їх будеш обиспечувати. В економістів мала заробітня плата!" І я їх послухав. Потім хотів стати вчителем, але і тут батьки сказали двердо "Ні!"
3.Роздід "Поступання в інститут НПУ"
Мій дядько (колишній Майор НПУ Дніпра) запропонував стати поліцейським після чого я погодився та поступив в інститут, куди мене взяли зразу , тому що я був розумним , хитрим , сильним.
4.Розділ "Перше підвищення"
Коли мені було 20 мені дали звання Капрал. Я був на сьомому небі від щастя , але вневдовзі розпочалась війна. Та мені в ході спецоперації дали нове звання Сержант.
5.Розділ "Звільнення з організації"
Коли ми їхали з колегою в патрулюванні ми порушили правила ПДД після чого це побачив повз проїзджаючий Генерал. Та після цього нас було звільнено.
6.Розділ "Шанс стати поліцейським знову"
Після того інценденту Генерал пішов на пенсію і в мене з'явився шанс повернутися, чим я і скористався а оскіль проходив набір на Лідера НПУ, (тобто генерала) я подав рапорт на це звання.
7.Розділ "Наш час"
Я очікую обзвон на Генерала та надіюсь що пройду його з нетерпінням чекаю цей момент, коли оголосять результати та опинетьсся що я пройшов обзвон та мені дають велику зірку на погони.

Соня Кенді

КА | Західна Україна♡
Куратор Адміністрації
Реєстрування
4 Січ 2024
Дописи
994
Реакції
628
Бали
153
Вітаю
1. Біографія має сягати обсягу не менш ніж 3000 символів(без пропусків).
2. Біографія має бути структурована, гарно оформлена та не мати великої кількості граматичних помилок .
6. На початку біографії обов’язково повинні бути такі пункти:
Прізвище Ім’я По-батькові (ПІБ):
Стать:
Мати -
Батько -
Зріст та вага:
Дата народження:
Вік:
Місце народження:
Національність:
Місце проживання:
Захоплення:
Сімейний стан:
Статура:
Колір очей:
Зачіска:
Відмітні знаки:

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі