Відмовлено Role Play біографія Ілюхи Донбаса

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
23 Гру 2023
Дописи
15
Реакції
8
Бали
3
Прізвище Ім’я По-батькові (ПІБ):Стать: Донбас Ілля Романович
Мати-Катерина Вікторівна Донбас. Батько - Роман Сергійович Донбас
Зріст та вага 165м., 60кг : Дата народження:08.09.2005
Вік: 19 Місце народження: Дніпро
Національність: Українець
Місце проживання: Дніпро
ЗахопленняІлюха Донбас переконаний в тому, що тільки високий рівень професіоналізму, ефективність та справедливість можуть гарантувати безпеку країни. Він завжди вдосконалює свої навички та вивчає нові методи, щоб вести ДКВС до нових висот в боротьбі зі злочинністю та забезпеченні національної безпеки:
Сімейний стан: Середній
Статура: Спортивна
Колір очей: зелений
Зачіска: Коротка, та темна
Відмітні знаки:Шрам на правій руці з верхуГлава I Перший Зов Призвільного Батьки: Донбас Роман Сергійович, народився в 1980 році, працював директором шахти, навчався в інституті у м. Дніпро; матуся Катерина Вікторівна Донбас, народилася в 1979 році, працювала медсестрою, навчалася в медичному інституті. Вони познайомилися та одружилися в Києві в 1999 році. Переїхали разом з сином жити у Дніпро в 2010 році.
Ілюха Донбас народився 08.09.2005р в маленькому містечку на південному заході України. Його дитинство було досить скромним, і хоча родина Ілюхи не відзначалася великими достатками, батьки завжди прагнули забезпечити синові все необхідне.
Вже з раннього віку виявилася природна обдарованість Ілюхи до вивчення та розвитку. Його цікавило все навколо, і відомості надходили до нього легко. В школі він був відмінником, завоювавши численні нагороди за успіхи в навчанні.
Батьки Ілюхи завжди підтримували його у виборі інтересів та захоплень. Мати підтримувала його творчий потенціал, а батько, будучи технічним ентузіастом, допомагав синові у вивченні науки та техніки.
Зростаючи, Ілюха виявив зацікавленість у різноманітних сферах життя. Він був не тільки відмінником у навчанні, але й активно займався спортом, вчився грати на музичних інструментах та брав участь у шкільних театральних постановках.
Ще з ранньої молодості Іван виявив інтерес до соціальних питань та благодійності. Він активно долучався до шкільних та місцевих благодійних проектів, спрямованих на допомогу тим, хто потребує.
Глава II Від Рядового до Студента: Новий Шлях
Ілюха Донбас вирішив змінити своє життя та обрав шлях військової служби. Після закінчення військового навчального центру він служив у Збройних Силах України, де відзначився високим професіоналізмом та відданістю
Глава III Покликання до Служби Безпеки
Захоплюючись справедливістю та бажаючи приносити користь суспільству, Ілюха Донбас вирішив змінити свою кар'єру та приєднався до Служби безпеки України (СБУ). Тут він продовжив свою службу, здобуваючи додатковий досвід у сфері правопорядку та національної безпеки.
Глава IV Студент Національного політехнічного університету
З роками Ілюха Донбас відчув прагнення розвивати свої аналітичні та управлінські навички. Він вирішив взяти активну участь у громадському житті та підняти свою освіту на новий рівень, вступивши до Національного політехнічного університету. Тут він обрав спеціальність управління та службовців правопорядку, прагнучи поєднати свої знання військового та правозахисника.Глава V Бієць Державної кримінально-виконавчої служби
Завершивши навчання та отримавши нові знання, Ілюха Донбас приєднався до Державної кримінально виконавчої служби. Тут йому довірено важливі обов'язки у сфері виконання кримінальних покарань і охороную території ДКВС.Він став насправді дуже хорошим робітником який дуже вміло виконував свої посадові обов'язки і завжди слухав накази керівництва.
Таким чином, вибір Ілюхи Донбаса приділяти своє життя службі в ДКВС став важливим внеском здійснення державної політики у сфері виконання кримінальних покарань.
Професійний Погляд:
Ілюха Донбас переконаний в тому, що тільки високий рівень професіоналізму, ефективність та справедливість можуть гарантувати безпеку країни. Він завжди вдосконалює свої навички та вивчає нові методи, щоб вести ДКВС до нових висот в боротьбі зі злочинністю та забезпеченні національної безпеки

Глава 6: Як я хотів стати Полковником ДКВС.
Від моєї дитинства мене завжди цікавили військові аспекти та стратегії, але особливо привернуло мою увагу військово-контррозвідувальне відомство. З дитячих років я прагнув стати частиною Державного Комітету безпеки.

Мій шлях до великої кар'єри почався з вступу до військової академії, де я отримав фундаментальні знання військової стратегії та техніки. Відзначаючись високими результатами, я став лідером в учбових групах та брав активну участь у військових вправах.

Моя військова служба розпочалася у розвідувальному підрозділі, де я вивчав аспекти контррозвідки та вдосконалював свої навички в аналізі інформації. Мої успіхи в цій сфері не залишили байдужими вищим командуванням, і мені було надано можливість навчання в елітній школі контррозвідки.

На шляху до здобуття рангу полковника мені довелося виявити високий рівень витривалості та стратегічного мислення під час операційного ведення контррозвідувальних дій. Мої здібності в сфері аналізу інформації та прийняття швидких рішень робили мене ключовим гравцем в ефективному контррозвідувальному веденні.

Зростаючи в рангах, я взяв участь у численних національних та міжнародних операціях, які стосувалися забезпечення національної безпеки. Моя робота знаходилася під великим визнанням, і я отримав низку нагород та заслуговував довіру вищого командування.

Моя біографія також зазначає про мою участь у розробці новітніх стратегій контррозвідувальної діяльності та впровадженні інноваційних технологій у цю галузь. Мої досягнення у цьому напрямі сприяли модернізації військових засобів та ефективній роботі ДКВС в умовах сучасного геополітичного середовища.

Завдяки високому професійному ступеню та лідерським якостям мене обрали на посаду полковника Державного Комітету безпеки. Моя біографія стала прикладом для молодших кадрів, які вбачають у мені втілення військового ідеалу та надію нації на надійну оборону та безпеку.

Моє бажання служити нації та сприяти утвердженню військової міці зробило мене гідним носієм рангу полковника ДКВС, і я завжди готовий приділяти свої знання та досвід новому поколінню військових лідерів.

Від моєї дитинства мене завжди цікавили військові аспекти та стратегії, але особливо привернуло мою увагу військово-контррозвідувальне відомство. З дитячих років я прагнув стати частиною Державного Комітету безпеки.

Мій шлях до великої кар'єри почався з вступу до військової академії, де я отримав фундаментальні знання військової стратегії та техніки. Відзначаючись високими результатами, я став лідером в учбових групах та брав активну участь у військових вправах.

Моя військова служба розпочалася у розвідувальному підрозділі, де я вивчав аспекти контррозвідки та вдосконалював свої навички в аналізі інформації. Мої успіхи в цій сфері не залишили байдужими вищим командуванням, і мені було надано можливість навчання в елітній школі контррозвідки.

На шляху до здобуття рангу полковника мені довелося виявити високий рівень витривалості та стратегічного мислення під час операційного ведення контррозвідувальних дій. Мої здібності в сфері аналізу інформації та прийняття швидких рішень робили мене ключовим гравцем в ефективному контррозвідувальному веденні.

Зростаючи в рангах, я взяв участь у численних національних та міжнародних операціях, які стосувалися забезпечення національної безпеки. Моя робота знаходилася під великим визнанням, і я отримав низку нагород та заслуговував довіру вищого командування.

Моя біографія також зазначає про мою участь у розробці новітніх стратегій контррозвідувальної діяльності та впровадженні інноваційних технологій у цю галузь. Мої досягнення у цьому напрямі сприяли модернізації військових засобів та ефективній роботі ДКВС в умовах сучасного геополітичного середовища.

Завдяки високому професійному ступеню та лідерським якостям мене обрали на посаду полковника Державного Комітету безпеки. Моя біографія стала прикладом для молодших кадрів, які вбачають у мені втілення військового ідеалу та надію нації на надійну оборону та безпеку.

Моє бажання служити нації та сприяти утвердженню військової міці зробило мене гідним носієм рангу полковника ДКВС, і я завжди готовий приділяти свої знання та досвід новому поколінню військових лідерів.

Нікіта Мороз

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
16 Лют 2025
Дописи
769
Реакції
203
Бали
123
Біографію анульовано
РП біографія на лідера або BAD COP| BAD GOV дійсна 2 місяці, після чого її потрібно переписувати заново.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі