Відмовлено Role-Play біографія // Август Морозов

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Рональд Стівенс

Де мій ствол?
Реєстрування
29 Січ 2024
Дописи
2
Реакції
0
Бали
4
Прізвище Ім’я По-батькові (ПІБ): Август Морозов Маркович
Стать: Чоловіча
Мати - Юлія Морозова
Батько - Марк Морозов
Зріст та вага: Зріст - 195 см; Вага - 92 кг.
Дата народження: 15.12.1990
Вік: 34
Місце народження: Україна, Дніпро
Національність: Українець
Місце проживання: м. Київ
Захоплення: Програмування, політика
Сімейний стан: Не одружений
Статура: Спортивна
Колір очей: Зелений
Зачіска: Коротка світла

Дитинство

Август народився 6 червня 1990 року у Дніпрі. Він жив у небагатій родині, у маленькому будинку, що знаходився поряд із несприятливим районом. У маленькому будинку тулилася не лише його сім'я, а й більшість родичів, тож жити у цьому будинку було дуже тісно. Папа Августа був військовим на місцевій військовій базі у званні Капітана. Мама – лікар-терапевт у центральній лікарні міста.
Батьки Августа виховували сина у суворості. За будь-яку провину – покарання. У будинку були "військові" порядки, все за розкладом: підйом о 7 ранку та відбій о 23:30, сніданок о 7:30, обід о 15:00, вечеря 23:00 и т.д. Батько завжди прищеплював Августу любов до армії, розповідав історії, говорив, що якщо не служитимеш, то тебе не візьмуть на роботу. Август був зацікавлений і хотів якнайшвидше вирости і вирушить на службу.
Коли Августу було 6 років, його старшому братові Миколі, якому на той момент було 16 років, дістався комп'ютер. Комп'ютер був примітивний, з процесором Intel 79365. Тим не менш, на ньому можна було пограти в прості ігри. Августу завжди було цікаво спостерігати, як грає його старший брат, і одного разу Микола показав молодшому братові, як користуватися комп'ютером. З того часу Август почав цікавитися комп'ютером та технікою загалом.

Юність

У 14 років Август пішов курси програмування. Закінчивши їх, хлопець уже міг робити програми та прості ігри. Після курсів Август купував книги з програмування та навчався сам. При цьому Август не проводив весь час за комп'ютером, батько змушував його займатися спортом та ходити на пробіжки, працювати по дому та читати книги.

Доросле життя

У 18 років, закінчивши школу, Август пішов в ЗСУ на контрактну службу. Рядовий Август Морозов чудово виконував свою роботу, швидко виконував накази старших за званням, був добрим військовим. Він швидко підвищувався у званні, лише через рік Август був уже у сержантському складі, невдовзі й у старшому сержантському складі. Через 5 років служби, у 24 роки, Август Морозов дослужився до посади заступника командира військової бази міста Дніпро. Він чудово справлявся зі своїм завданням командування військової бази.

Одного разу, коли Августу було 26 років на військову базу напали бандити, Август Морозов очолив командування оборони бази. Серпня сильно поранили у перестрілці і він пролежав у лікарні півроку, через що його було відсторонено від військової служби за станом здоров'я.
У 27 років серпень виписався з лікарні, але ще ходив на милицях або на інвалідному візку. Незабаром він вступив на онлайн навчання до університету за спеціальністю Політолог-Аналітик.

Наш час

Зараз Август Морозов працює адвокатом у компанії та паралельно самонавчається. Стан здоров'я помітно покращав, Август тепер може ходити і навіть трохи бігати. Незабаром Август зібрався заснувати свою політичну партію та балотуватися на посаду Президента України.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі