Відмовлено Role Play біографія Сандро Усоян

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сандро Усоян

"Злодій в Законі"
Реєстрування
8 Лип 2023
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1

Ім'я: Сандро Усоян
Vasya-Brillant.jpg

Вік: 43 років
Етнічність: Грузін
Місце народження: Тбілісі,Грузія
Ріст: 178 СМ
Вага: 86 КГ

Частина 1: Дитинство

Мене звуть Сандро Усоян, і я народився 43 років тому у місті Дніпро. Моя сім'я переїхала з Грузії до України, шукаючи кращого життя. Моє дитинство було досить складним, адже ми жили в скромних умовах та мали небагато грошей. У мене було декілька друзів, з якими я проводив час на вулицях, забуваючи про свої турботи. З самого дитинства я мріяв про сильну, впевнену в собі особистість, що змогла б боротися за себе та своїх близьких.

Частина 2: Підлітковий вік

Підлітковий вік мені дав можливість краще зрозуміти свій внутрішній світ та почати розвивати такі риси, як жорстокість та егоїзм. Я продовжував допомагати батькові в його невеликому бізнесі, працюючи на базарі та заробляючи перші гроші. У той час я стикався з різними людьми, в тому числі з кримінальними елементами міста.

У підлітковому віці я вже вмів діяти рішуче та жорстко, але моя репутація ще не була відомою в місті. Спостерігаючи за кримінальним світом, я зрозумів, що хочу стати частиною його, але на своїх умовах.

Частина 3: Становлення мафіозника

Зі своїми новими переконаннями та розвинутим характером, я приєднався до грузинської мафії, що діяла в моєму місті. Завдяки своїй жорстокості та наглості, я почав займатися різними справами і заробляти авторитет серед інших кримінальних елементів. Вперше я став відчувати силу та впевненість, яких так давно прагнув.

Моя роль у грузинській мафії поступово росла, але я не був відомим у всьому місті. Я спеціалізувався на різних аспектах кримінальної діяльності, намагаючись розвиватися як особистість та стати все більш і більш сильним.

Частина 4: Сьогодення

Зараз, у віці 43 років, я є одним з ключових членів грузинської мафії в моєму місті. Я займаюся організацією та контролем кримінальних операцій, а також забезпечую виконання прийнятих рішень. Зараз я відомий серед вузького кола кримінальних авторитетів, але не у всьому місті.

Я продовжую розвиватися як особистість та допомагаю своїй організації ставати сильнішою і більш впливовою. Моя жорстокість і егоїзм допомагають мені виживати в світі, де сила та влада вирішують все. Я віддаю собі звіт, що важливо не зупинятися на досягнутому і намагатися стати кращою версією себе. Хто зна, можливо, коли-небудь я стану відомим у всьому місті, але це буде тоді, коли я готовий взяти на себе таку відповідальність.

Реєстрування
1 Лис 2022
Дописи
265
Реакції
344
Бали
85
Адреса
Харкова
Веб-сайт
t.me
Вітаю, перепишіть вашу біографію згідно пункту №2.6

[ВІДМОВЛЕНО]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі