Відмовлено Role Play біографія

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Лиссий

Новий гравець
Реєстрування
14 Жов 2024
Дописи
17
Реакції
0
Бали
4

Прізвище Ім’я По-батькові (ПІБ): Лисий Денис Олегович​

Стать: Чоловіча​

Фото з гри :

Мати: Лиса Олена Іванівна​

Батько: Лисий Олег Петрович​

Зріст та вага: 180 см, 85 кг​

Дата народження: 10 березня 2001року​

Вік: 24 рік​

Місце народження: м. Київ, Україна​

Національність: Українець​

Місце проживання: м. Київ, Україна​

Захоплення: Комп'ютерні ігри, музика, подорожі​

Сімейний стан: Неодружений​

Статура: Спортивна​

Колір очей: Зелена​

Зачіска: Коротка, темно-русява є татуваня на обоїх руках​

Дитинство

Я народився 10 березня 2003 року в місті Київ, Україна. З раннього дитинства був активною та допитливою дитиною, любив досліджувати навколишній світ і ставити безліч запитань.​

Мої батьки, Лисий Олег Петрович і Лиса Олена Іванівна, завжди підтримували мене у всьому. У родині панувала атмосфера взаєморозуміння та тепла.​

Дитинство пройшло у затишному районі Києва, де було багато друзів. Ми грали у дворах, каталися на велосипедах і проводили години на футбольному полі. Однією з моїх улюблених ігор було збирання конструкторів та моделювання, що, можливо, вплинуло на мій подальший вибір професії.​

У 6 років я пішов до школи, де швидко знайшов спільну мову з однокласниками. Особливо подобалися уроки математики та природознавства, а ще – заняття спортом.​

Загалом, дитинство було щасливим, сповненим яскравих моментів та пригод.​

Молоді роки та освіта​

Після закінчення школи я вступив до Київського політехнічного інституту імені Ігоря Сікорського, де навчався на факультеті інформатики та обчислювальної техніки. Студентські роки були захопливими: я здобував нові знання, знайомився з цікавими людьми та активно займався громадською діяльністю.​

У цей період я захопився програмуванням та розробкою ігор, що згодом визначило мій кар'єрний шлях. Також почав відвідувати курси з музичної теорії та гри на гітарі, адже музика завжди була важливою частиною мого життя.​

Крім навчання, я активно займався спортом – особливо подобалося плавання та біг. Це допомагало підтримувати гарну фізичну форму та заряджало енергією на нові звершення.​

Під час навчання я також спробував себе у першій роботі – працював веб-розробником-стажером у невеликій IT-компанії. Це дало мені перший практичний досвід та ще більше зміцнило бажання будувати кар’єру у сфері інформаційних технологій.​

У 2023 році я успішно закінчив університет та отримав диплом бакалавра з інформаційних технологій. Це стало важливим етапом у моєму житті, після якого я розпочав професійну я працював і в СБУ і ВНПУ і вДСНС діяльність.​

Останнє редагування:

Танюшка Роуз

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
22 Бер 2023
Дописи
1,883
Реакції
1,409
Бали
213
Вітаю, 1. Біографія має сягати обсягу не менш ніж 3000 символів(без пропусків).

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі