Денис Лиссий
Новий гравець
- Реєстрування
- 14 Жов 2024
- Дописи
- 17
- Реакції
- 0
- Бали
- 4
Прізвище Ім’я По-батькові (ПІБ): Лисий Денис Олегович
Стать: Чоловіча
Фото з гри :Мати: Лиса Олена Іванівна
Батько: Лисий Олег Петрович
Зріст та вага: 180 см, 85 кг
Дата народження: 10 березня 2001року
Вік: 24 рік
Місце народження: м. Київ, Україна
Національність: Українець
Місце проживання: м. Київ, Україна
Захоплення: Комп'ютерні ігри, музика, подорожі
Сімейний стан: Неодружений
Статура: Спортивна
Колір очей: Зелена
Зачіска: Коротка, темно-русява є татуваня на обоїх руках
Дитинство
Я народився 10 березня 2003 року в місті Київ, Україна. З раннього дитинства був активною та допитливою дитиною, любив досліджувати навколишній світ і ставити безліч запитань.
Мої батьки, Лисий Олег Петрович і Лиса Олена Іванівна, завжди підтримували мене у всьому. У родині панувала атмосфера взаєморозуміння та тепла.
Дитинство пройшло у затишному районі Києва, де було багато друзів. Ми грали у дворах, каталися на велосипедах і проводили години на футбольному полі. Однією з моїх улюблених ігор було збирання конструкторів та моделювання, що, можливо, вплинуло на мій подальший вибір професії.
У 6 років я пішов до школи, де швидко знайшов спільну мову з однокласниками. Особливо подобалися уроки математики та природознавства, а ще – заняття спортом.
Загалом, дитинство було щасливим, сповненим яскравих моментів та пригод.
Молоді роки та освіта
Після закінчення школи я вступив до Київського політехнічного інституту імені Ігоря Сікорського, де навчався на факультеті інформатики та обчислювальної техніки. Студентські роки були захопливими: я здобував нові знання, знайомився з цікавими людьми та активно займався громадською діяльністю.
У цей період я захопився програмуванням та розробкою ігор, що згодом визначило мій кар'єрний шлях. Також почав відвідувати курси з музичної теорії та гри на гітарі, адже музика завжди була важливою частиною мого життя.
Крім навчання, я активно займався спортом – особливо подобалося плавання та біг. Це допомагало підтримувати гарну фізичну форму та заряджало енергією на нові звершення.
Під час навчання я також спробував себе у першій роботі – працював веб-розробником-стажером у невеликій IT-компанії. Це дало мені перший практичний досвід та ще більше зміцнило бажання будувати кар’єру у сфері інформаційних технологій.
У 2023 році я успішно закінчив університет та отримав диплом бакалавра з інформаційних технологій. Це стало важливим етапом у моєму житті, після якого я розпочав професійну я працював і в СБУ і ВНПУ і вДСНС діяльність.
Останнє редагування: