Зачинено RolePlay Біографія | Дмитро Віваро

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Скоропадський

Заступник Генерального прокурора Західної України
Реєстрування
1 Січ 2024
Дописи
124
Реакції
50
Бали
73
Особисті дані
Ім’я: Дмитро
Прізвище: Віваро
Дата народження: 22 серпня 1998 року
Місце народження: м. Харків, Україна
Національність: українець
Зріст / вага: 180 см / 76 кг
Особливі прикмети: шрам на правій долоні (поріз під час волонтерської роботи)

Дитинство​

Народився та виріс у Харкові в родині середнього достатку. Батько працював водієм, мати — фельдшером швидкої допомоги. Саме завдяки матері з дитинства бачив зворотний бік медицини: нічні чергування, виклики, втому, але й щире бажання допомагати людям.

Часто проводив час на станції швидкої, де вперше усвідомив, наскільки важливі швидкість, організація та холодний розум у критичних ситуаціях. У школі цікавився біологією, основами медицини та суспільствознавством. Любив брати на себе відповідальність — був старостою класу, допомагав організовувати заходи та вирішувати конфлікти між однолітками.

Підліткові роки​

У підлітковому віці почав свідомо цікавитися системою охорони здоров’я не лише як медициною, а як структурою. Брав участь у волонтерських програмах, допомагав під час масових заходів, проходив базові курси з домедичної допомоги.

У старших класах остаточно зрозумів, що хоче пов’язати своє життя з управлінням у сфері медицини. Вмів знаходити спільну мову з різними людьми — від лікарів до звичайних громадян. Саме тоді сформувався як людина, яка не боїться відповідальності й тиску.

Професійне становлення​

Після закінчення школи вступив до закладу вищої освіти за напрямом, пов’язаним з охороною здоров’я та державним управлінням. Паралельно з навчанням займався волонтерською діяльністю, брав участь у медичних ініціативах, допомагав з координацією персоналу та логістикою.

Під час кризових ситуацій працював у штабах допомоги, де отримав практичний досвід управління людьми, ресурсами та інформацією. Навчився швидко аналізувати обстановку та ухвалювати рішення, від яких залежав результат роботи всієї команди.

Робота та досягнення​

З часом залучався до адміністративної та організаційної роботи у сфері охорони здоров’я. Брав участь у розробці внутрішніх планів реагування, оптимізації процесів та взаємодії між підрозділами.

Колеги відзначають його як зібраного, врівноваженого та вимогливого до себе керівника. Завжди ставить на перше місце ефективність системи та безпеку людей. Вміє працювати в стресових умовах і брати відповідальність за ухвалені рішення.

Позиція сьогодні та плани​

На сьогодні Дмитро Віваро прагне зайняти позицію лідера МОЗ, щоб мати можливість впливати на систему охорони здоров’я на стратегічному рівні. Він бачить Міністерство охорони здоров’я як чітко організовану структуру, де кожне рішення приймається вчасно та працює на реальний результат. Основною метою вважає налагодження внутрішньої координації між підрозділами, підвищення ефективності управління та створення прозорих механізмів роботи.

Дмитро планує зосередитися на підтримці та захисті медичних працівників, удосконаленні системи реагування на надзвичайні ситуації, а також впровадженні сучасних управлінських рішень, які дозволять скоротити час ухвалення рішень і підвищити якість надання медичної допомоги. Вважає, що лідер МОЗ повинен не лише керувати процесами, а й нести особисту відповідальність за стан медицини та довіру громадян до системи охорони здоров’я.

Назар Дилер

Адміністратор | Центральна Україна | 01
Реєстрування
24 Бер 2025
Дописи
501
Реакції
124
Бали
88
Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі