- Реєстрування
- 8 Сер 2024
- Дописи
- 297
- Реакції
- 630
- Бали
- 153
Ім'я: Богдан Батурінець
Дата народження: 11 квітня 2000 року
Місце проживання: Дніпро, Україна
Дитинство було наповнене теплом та радістю. Мої батьки прагнули дати мені та моєму молодшому братові найкраще. Разом ми часто подорожували Україною, відкриваючи для себе нові міста, історичні пам’ятки та природні краєвиди. Окрім цього, моє дитинство було насичене активними іграми з друзями: футбол, походи до лісу, ігри біля річки — усе це робило мої дні незабутніми.
Батько приділяв велику увагу моєму розвитку. Змалку він навчав мене бути цілеспрямованим і відповідальним. Він часто говорив: "Справжній чоловік завжди тримає своє слово." Також я займався боксом, де здобув не лише фізичну силу, а й уміння дисципліни, що стало моїм важливим життєвим орієнтиром.
Ще в старших класах я вирішив, що хочу присвятити своє життя захисту правопорядку. Цей вибір був продиктований моїм прагненням допомагати людям і робити суспільство безпечнішим. Я часто брав участь у шкільних дебатах і навіть організовував заходи, присвячені правам людини.
У 2017 році я вступив до Дніпровського державного університету внутрішніх справ, обравши спеціальність "Правоохоронна діяльність". Навчання було інтенсивним, але цікавим. Я активно займався науковою діяльністю: мої курсові роботи, присвячені боротьбі з кіберзлочинністю, отримували високу оцінку не лише викладачів, а й експертів з правоохоронних органів.
Я брав участь у кількох ключових операціях, які потребували злагодженої роботи та швидкого прийняття рішень. Цей період навчив мене працювати в команді, довіряти своїм побратимам і ніколи не втрачати віри в себе. Завдяки своїй наполегливості та сміливості я здобув повагу товаришів по службі й командирів.
Моя наполегливість і прагнення до справедливості швидко допомогли мені здобути довіру колег і керівництва. Уже за кілька років я став полковником поліції. На цій посаді я реалізував низку ініціатив, спрямованих на покращення безпеки у місті.
Я організовував лекції у школах і проводив профілактичні заходи серед молоді, спрямовані на попередження злочинності. Окрім того, я активно брав участь у розслідуванні складних кримінальних справ, що вимагали не лише знань, а й креативного підходу.
Я вважаю своє життя гармонійним і сповненим змісту. Моя мета — не лише розвиватися професійно, а й робити своє місто безпечним і комфортним для кожного.
Дата народження: 11 квітня 2000 року
Місце проживання: Дніпро, Україна
Дитинство
Я народився 11 квітня 2000 року в місті Дніпро, у родині, де завжди панували любов і взаємоповага. Мій батько, Олександр, був мером міста, людиною, яка зробила значний внесок у розвиток інфраструктури та культури Дніпра. Мати, Ольга, працювала режисером у місцевому театрі, і її творчий підхід до життя завжди надихав мене.Дитинство було наповнене теплом та радістю. Мої батьки прагнули дати мені та моєму молодшому братові найкраще. Разом ми часто подорожували Україною, відкриваючи для себе нові міста, історичні пам’ятки та природні краєвиди. Окрім цього, моє дитинство було насичене активними іграми з друзями: футбол, походи до лісу, ігри біля річки — усе це робило мої дні незабутніми.
Батько приділяв велику увагу моєму розвитку. Змалку він навчав мене бути цілеспрямованим і відповідальним. Він часто говорив: "Справжній чоловік завжди тримає своє слово." Також я займався боксом, де здобув не лише фізичну силу, а й уміння дисципліни, що стало моїм важливим життєвим орієнтиром.
Навчання
У школі я був відмінником. Навчання давалося мені легко, але я завжди вкладав максимум зусиль у будь-яке завдання. Мені подобалися уроки історії, які відкривали переді мною багатий світ минулого, та "Захист України", де я відчував зв’язок із власною Батьківщиною.Ще в старших класах я вирішив, що хочу присвятити своє життя захисту правопорядку. Цей вибір був продиктований моїм прагненням допомагати людям і робити суспільство безпечнішим. Я часто брав участь у шкільних дебатах і навіть організовував заходи, присвячені правам людини.
У 2017 році я вступив до Дніпровського державного університету внутрішніх справ, обравши спеціальність "Правоохоронна діяльність". Навчання було інтенсивним, але цікавим. Я активно займався науковою діяльністю: мої курсові роботи, присвячені боротьбі з кіберзлочинністю, отримували високу оцінку не лише викладачів, а й експертів з правоохоронних органів.
Служба у ЗСУ
Після закінчення університету у 2021 році я вирішив виконати свій громадянський обов’язок і вступив до Збройних Сил України. Це був складний, але дуже важливий етап у моєму житті. Служба у військовій розвідці дала мені неоціненний досвід.Я брав участь у кількох ключових операціях, які потребували злагодженої роботи та швидкого прийняття рішень. Цей період навчив мене працювати в команді, довіряти своїм побратимам і ніколи не втрачати віри в себе. Завдяки своїй наполегливості та сміливості я здобув повагу товаришів по службі й командирів.
Вдала кар’єра у поліції
Після завершення служби у ЗСУ я повернувся до Дніпра та почав працювати у патрульній поліції. Мені завжди хотілося бути там, де я можу приносити реальну користь людям.Моя наполегливість і прагнення до справедливості швидко допомогли мені здобути довіру колег і керівництва. Уже за кілька років я став полковником поліції. На цій посаді я реалізував низку ініціатив, спрямованих на покращення безпеки у місті.
Я організовував лекції у школах і проводив профілактичні заходи серед молоді, спрямовані на попередження злочинності. Окрім того, я активно брав участь у розслідуванні складних кримінальних справ, що вимагали не лише знань, а й креативного підходу.
Закінчення кар’єри у поліції
У 2025 році, після чотирьох років служби, я вирішив завершити свою кар’єру у поліції. Це було непросте рішення, але я хотів більше часу приділяти родині та новим можливостям для самореалізації. Мій останній рік служби став особливо знаковим: я отримав нагороду за особливі заслуги перед містом.Повернення до поліції
Втім, без роботи в правоохоронній системі я не зміг надовго. Відчуваючи, що моє покликання — захищати людей, я повернувся до поліції. Мої товариші були раді моєму поверненню, і разом ми почали працювати над новими програмами, спрямованими на покращення безпеки у місті.Життя у Дніпрі
Сьогодні я живу у затишній квартирі в центрі Дніпра.Я вважаю своє життя гармонійним і сповненим змісту. Моя мета — не лише розвиватися професійно, а й робити своє місто безпечним і комфортним для кожного.