Богдан Богодухов
Ветеран війни | Центральна Україна
- Реєстрування
- 2 Гру 2024
- Дописи
- 33
- Реакції
- 14
- Бали
- 13
Ім’я:
БогданДата народження:
26 вересня 2000 рокуМісце народження:
м. Харків, УкраїнаБіографія:
Богдан народився у звичайній родині робітників у Харкові. Його дитинство не було легким — постійні економічні труднощі, відсутність стабільності, але родина завжди прищеплювала йому найголовніше — повага, честь і бажання допомагати людям.З ранніх років він захоплювався військовими фільмами та поліцейськими серіалами. Поки інші діти мріяли стати співаками чи спортсменами, Богдан твердо казав: «Я буду служити державі». У школі відзначався дисциплінованістю, фізичною підготовкою та спокоєм у критичних ситуаціях.
Після закінчення школи, у 18 років, коли на сході країни йшла війна, Богдан вирішив не стояти осторонь. Він добровільно пішов на службу в зону ООС (операції об’єднаних сил). Там він швидко здобув авторитет серед побратимів — за холодну голову під обстрілами, витримку й готовність допомогти навіть у найважчі моменти.
На передовій він не раз бачив, як від швидкої медичної допомоги залежить людське життя. Саме там у нього зародилось бажання стати медиком. Після повернення додому Богдан вступив на навчання медичного санітара, щоб глибше розуміти, як рятувати людей не тільки на полі бою, а й у мирному житті.
Попри травми, безсонні ночі та спогади з війни, Богдан зберіг головне — людяність. Він прагне миру, справедливості та порядку. Його мета — зробити світ навколо трохи безпечнішим.
Тепер, маючи за плечима бойовий досвід, медичні знання й непохитну волю, він прагне долучитися до тих, хто стоїть на варті закону та життя — бути тим, хто допоможе, коли інші відвертаються.
Характер:
Спокійний, врівноважений, принциповий. Не терпить несправедливості, завжди стоїть за правду. У критичних ситуаціях діє холоднокровно, чітко та впевнено.
Навички:
- Тактична підготовка та бойовий досвід;
- Знання основ медицини та домедичної допомоги;
- Висока витривалість і дисципліна;
- Командна робота й лідерські якості.
Служити суспільству, допомагати людям, підтримувати закон і порядок.