Відмовлено RP Біографія/ Бодя Назаренко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
28 Лип 2022
Дописи
39
Реакції
61
Бали
23
Вік
24
РП - Біографія Бодя Назаренко
Дитинство (2002-2018)
Бодя Назаренко народився невеличкому містечку на Поділлі 21.03.2002 року батьки були: працьовиті, батько був військовим, мати вихователькою дитячому садочку, батьки виховували старанно та з повагою до країни.

З ранніх років життя Богдан грав з всякими лікарськими штуками та вивчав медицину. в підлітковому віці вступив до вузу медичного.

Освіта та кар'єра
Шкільних років почав цікавитися хірургією та травматологією. після закінчення школи вступив до ВНЗ там вивчаю досконало медичну сферу. Практику та інтернатуру пройшов старанно і взяв для себе багато цікавої теорії та практики в медицині. Отримав диплом бакалавра та зараз навчаюсь на магістратурі та в майбутньому хочу стати лікарем та професором медичної сфери. Кар'єра пішла вгору після випадку в житті коли потрібно було провести складну операцію та після цього став себе бачити хіругом - акушером.

Внесок у медицину

Вносив нові методики лікування та навчав колектив тому що треба старанно та сумліно виконувати Клятву Гіпократу. В колективі мав авторитет та цілком важливе значення для керівництва лікарні та мав хороші рекомендації в інституті. Пізніше з часом закінчив навчання та почав професійно рости в сфері медицини в області хірургії та травматології.

Особисте життя

Попри всі сподівання поки самотній чоловік. Є час для саморозвитку та професійних звершень в стосунки романтичні поспішати не хочу поки що.

Висновок
В сфері хірургії я отримав безліч цінного та важливого досвіду, маючи безліч грамот та сертифікатів, отримував від роботи задоволення та шукав себе в цій сфері по теперішній час. Цінную кожного та кожну людиною з якою я виріс як професійно так і як особистість. Медицина другий дім тому вважаю що я дуже відповідальний добросовісний та цілеспрямований в своїх діях та вчинках. Ось така коротка, але цікава моя історія життя.

Влад Ампер

Адімінстратор | 03 серверу
Реєстрування
3 Кві 2023
Дописи
380
Реакції
80
Бали
73
Вітаю Шановний Гравець!
1. Біографія має сягати обсягу не менш ніж 4000 символів(без пропусків).

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі