ІІ Характер персонажа 1. Імя/Фамілія Владсилав Солойов 2. Дата народження/ 21.09/1989 3. Рік 27 років 4. Характер/Боягуз/бистрий/багато розмовляє III Життя в Зброїних Сил України Забрали владислава в зсу та йому не сподобалось там він, боялся всіх людей думали що його можуть побити потом він узнал, що дозволено підвищуватись і він почав робити систему підвищення прошло 3 рокі.... Став він майором йому дуже нравилось зсу но вдруг , на ЗСУ був напад всю тереторію оточили оркі всіх повбивали та вони взяли в плен генерала, вони хотіли за ныго прошло 5 днів осталось ище 5 днів до викупу генерала. Я решился сам звільнити його з плену настала ноч оркі заснули зайшов тихо, в зданіє почав я шукати генерала та знашов його я почав по тихому розвязувати мутускі но баночка кокаколи лежала на, полу я нечайно став проснулись оркі та замітили мене мій пісталет уппв на пол я бистрим двіженіям схопився за него та метким вистрелом стрельнув в голову в орка, 2 орка були з ножами та вони почали нападать на мене я почав відбиватись один удар мене ножом в бок я схватил стульчик та влупив орку я його сразу вирубив. Другий взяв два ножа та почав бити мене ножом я неміг стати но в цей момент був захват Зданія СБУ дуже метко захватили зданія вони взяли в заожники орка а мені визвали скоро! IIII Смерть Мене привизли в больницю мені було дуже дуже погано я не міг встати вдихнути не сказати не слова прошло 5 днів мені стало легче но мені сказали що мені прийдеться робити операцію но всі лікарі були зайняті і до мене пришол лікарь дуже *********************************** який незнав нічого і він почав робити мені операцію він мені не зробив, укол він почав різати я орав мені було болячеее дуже це убло не стерпно ну коли він почав тоді ін закінчив у мене закрились очі і я уже нічого не бачив на того лікаря який робив операцію посадили в тюрму а мене похоронили Но у мене, чомусь відкрились очі я лежав в гробу і задихався і так проходило 2 часи покі я остаточно не помер Кінець.