Відмовлено RP Біографія|Владислав Мельник

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Мельник

Новий гравець
Реєстрування
19 Січ 2023
Дописи
15
Реакції
2
Бали
6
Народження:
Народився Владислав,2001 року,16 січня,в 16:00.
Батька звали Іван а мати Олександра.Мати й батько думали як назвати сина,думали Тай думали і за вікном кричали таке файне ім'я Владислав,і так назвали дитя Владиславом.Батько й мати Збожеволіли з краси Владислава в 4 рочки.
Дитинство:
Владислав ріс в свої 6 рочків дуже бистро,та був дуже кмітливим хлопчиком,він ніколи не ображав дітей в садочку його віку,та ніколи дівчаток не чипав за косички,він учив математику на відмінно і робив всі контрольні за 5 хвилин,учив українську мову тому що він хотів стати як його батько та Мати Полковником Зсу,Він дуже мріяв як йому стане 18 років піти служити в Зсу
ЮНАЦТВО:
Зараз Владиславу 15 років і він з нетерпінням чекає свої 18 років,він вже готується до строїв на плацу, субординації,та статуту всіх хто служить в Зсу,Коли батько та Мати приходять по вихідним дням Владислав завжди питається що там нового в Зсу,йому було інтересно послухати від батька та Мати,коли батько та Мати в Зсу 5 днів,він ці 5 днів гуляє з друзями,та найшов собі дівчину яку звали Анастасія,вони були дуже гарна пара,ходили разом гуляти,до школи.Коли Владислав стало 16 років Батько Віддав його в воєний колледж.
Він себе там почував як в Зсу,йому дуже там нравилось,Але він там Служив 1 рік.
Наш час:
Зараз Владиславу вже 22 роки і він як мріяв стати Полковником він це зробив,
Та навіть йому було сумно без друзів,але його дівчина,Мати й батько також в Зсу,і він не був самотній,йому було весело в Зсу.і ось стало відомо що Владислав хоче піти з Зсу,На полковника СБУ,йому показалось що там весело буде,добрий колектив і інтересні спец.завдання.
(Дякую що прочитали,знаю що мало но більше не знаю що розповісти,я дійсно хочу стати Поклонником СБУ і думаю у мене получиться)

Останнє редагування:

Давід Морріс

Promoted by BJJ Slonyara Dnepr
Активний гравець
Реєстрування
16 Лип 2022
Дописи
2,021
Реакції
511
Бали
198
[ВІДМОВЛЕНО]
Замало тексту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі