Відмовлено RP Біографія Володимир Гончар

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Володимир Гончар

Кошовий отаман
Реєстрування
22 Чер 2023
Дописи
283
Реакції
65
Бали
33
1.Народження
Отець Володимир народився: 4 травня 1992 року в невеличкому місті Чернівці
Одного дощливого теплого весняного вечора, на прикінці останнього місяця вагітності, моя мама зрозуміла що скоро може почати народжувати, того вечора їй було так погано як ніколи, тому мій тато вирішив відвезти її до полового будинку, Ніч була тяжка близько 3-ої години ночі в моєї мами почались пологи і вже о сьомій ранку мому тату сказали що в нього народився син.Для моєї сімʼї і родини ця звістка була найкращою.Коди я народився мої батьки одразу ж вирішили мене назвати на честь мого прадіда Володимира.

2.Дитинство
Себе я пам’ятаю десь з 5-роки а до пʼяти років що ви думаєте я як і всі вчився ходив в садочок розвивався дивився мультики тощо.Я памʼятаю ще змалку мене дід вчив копати сапати слідкувати за господарством.Але нажаль дід помер рік тому і багато чого не навчив.І ще доречі саме мій дід мене навчив ловити рибу кататись на велосипеді та бути справжнім господарем біля своєї домівки і він мене приблизив до моєї майбутньої професії.

3.Початкова школа
У перший клас я пішов коли мені було 6 років я гарно вчився вчителі мене хвалили. Паралельно від навчання я займався футболом та музикою. Наприкінці першого класу в мене пропав інтерес займатись футболом,але я навіть тепер великий *********************************** футболу.Другий клас пролетів дуже швидко там нічого цікавого.Напочатку третього класу я почав займатись боксом в мене розвивались мишці,мені подобалось займатись боксом але про це пізніше. Четвертий клас був трохи тяжкий але промайнув швидко
4.Старша школа
Напочатку пʼятого класу я закинув бокс. В старшій школі було тяжке навчання по оцінках був середній бал.В пʼятому класі перша любов яка була не взаємна але то таке. Почався шостий клас в мене жахливі оцінки батьки сварились короче в мене було відчуття що я нікому не потрібен окрім своєї старшої сестри. Сьомий клас я почав трохи краще вчитись але всеодно було тяжко. В восьмому класі я піднявся по навчанню завдяки тому що закінчив музичну школу на відмінно доречі грав на трубі. Після Одинадцятого класу я пішов в Львівський університет
5.Університет
Пішов в Університет на факультет богословʼя вчився добре старався виконував все що треба а головне мені це подобалось роки в університеті пролетіли як пʼять хвилин і там окрім навчання не було нічого цікавого.

6.Робота
В 21рік я розпочав свою духовну роботу почав служити собору їм.Князя Володимира в м.Київ
Там я прослужив до свого день народження саме тоді коли мені виповнилося 23роки я розпочав працювати в ДСНС я працював там священником а потім просто працівником ДСНС я до служив до звання Підполковник і офіційно пішов з посади.

7.Наш час
Зараз я завдяки Генералу ДКВС Олександру Грамоті наполегливо непокладаючи рук служу на території ДКВС в їхній церкві я дякую Генералу що він мені довірився і поставив мене на пост Священника ДКВС,я буть коли допоможу при нападі буду боротись при втечи вʼязнів буду робити все щоб вони не втікали. І просто служити Богу.

Останнє редагування:

Паша Тихий

02 | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
7 Тра 2023
Дописи
1,104
Реакції
143
Бали
148
Відмовлено ❌

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі