Володимир Маккол
Заступник Деректора ЗМІ | 05 сервер
- Досьє:
-
- Вік: 35 років.
Зріст: 179 см.
Вага: 70 кг.
Колір очей: Синій.
Колір волосся: Червоний.
Статура: Ендроморф.
Сімейне положення: не одружений.
Освіта: Вищий Юридичний, БКК
Знання мов: Українська, Іспанська.
Захоплення: Автомобілі, Кікбоксінг.
Основні прикмети: Шрам на обличчі (Після кпз) Великий шрам на спині.
Місце роботи: -
Посада: -
Початок мого життя в м. ПолтаваПочалося моє життя у прекрасному селищі - Полтавської області.
У С.Гребінка я народився 1982 року, пологи у матері проходили досить складно, адже вона дуже хвилювалася за батька.
Мого батька звали Джеймс Балджер, він був кримінальним авторитетом у Полтаві та багатьох інших селищах, він кришував
більше половини бізнесів усіх селищ. Перед пологами мого батька поранили в груди і він потрапив до лікарні,
у цей час моя мати перебувала у Рід. будинку.
Дитинство:Дитинство: Моє бурхливе дитинство почалося тоді, коли мені виповнилося 3 роки.
У свої 3 я вже міг стріляти з пістолета, звичайно ж іграшкового, автомата та багатьох інших іграшкових зброї.
Я був дуже схожий на свого батька, і моя мама завжди називала мене батькова копія і дуже любила мене.
Перед моїм днем народження, коли мені мало виповнитися 5 років, я дуже чекав на це свято, адже мій батько обіцяв
мені подарувати дуже гарний залізний пістолет.
Настав день мого народження, я прокинувся і побачив, що вся наша квартира була прикрашена різнокольоровими кулями,
а моя мати сиділа і чекала, поки я прокинуся.
Я відразу ж спитав: «Де мій тато?», на що мама мені відповіла:
«Він поїхав тобі за подарунком і скоро повернеться».
Я й справді чекав на нього, але минула година, дві… три… від батька не було ні слуху ні духу.
Я втомився чекати і попросив, щоб мама спробувала зв'язатися з татом, але… на жаль на наш телефон хтось зателефонував,
вже через кілька років мама мені розповіла, що тоді зателефонували з лікарні і сказали, що мій батько героїчно загинув,
рятуючи дітей з розважального центру. Того дня, коли він поїхав мені за подарунком, він заїхав у той центр,
але на жаль на касі він помітив, що до магазину увійшли люди у чорних масках і почали просити гроші у касирів,
це явно було пограбування. Мій батько дістав свого пістолета, адже він мав авторитет,
і почав намагатися перервати пограбування, але це все виявилося безуспішним.
Мого батька пристрелив один із їхніх ватажків. Щиро кажучи, мені досить боляче про це говорити.
Юність
Юність: Після того, як я закінчив школу, а навчався я, м'яко кажучи, не дуже добре, а саме на трійки та четвірки,
я пішов до Поліцейської академії, бо хотів помститися тим, хто вбив мого батька.
Так, як мій батько загинув і мене багато хто знав, мене прийняли досить швидко, адже мій батько був шановною людиною.
Я відучився 4 роки в академії, після чого я вирушив на службу. Підняття кар'єрними сходами було досить швидким,
адже, як я сказав вище мій батько — знаменитість. Через рік через рік служби я став Капітаном.
Доросле життя в НПУ
Моє доросле життя: Після того, як я став Капітаном, мені стали доступні справи, які трималися в архіві і я вирішив подивитися
справу про вбивство мого батька. Я прочитав і дізнався, що цю справу зам'яли, але я вирішив, що я досягну свого і відправлю вбивць за ґрати.
Так все й сталося… Вивчивши всі справи підозрюваних, дослідивши їхні обличчя та татуювання, я відклав собі це все в пам'яті,
а також зберіг собі фотографії бандитів. Увечері, повертаючись додому, я вирішив зайти в магазин і купити собі поїсти.
Перед входом до магазину я побачив підозрілих особистостей і зрозумів — це була та сама Банда. Я негайно вихопив
зброю з кобури і почав діяти. Я викликав загін Спецназу і почав чекати на нього. Хоч як дивно вони приїхали
швидко і незабаром вбивці мого батька були покарані. Я був дуже радий, що вони попалися на місці злочину. Моя мати пишається мною досі.
На цьому RP біографія поліції закінчується.
Моє Доросле життя в Банді
Моє доросле життя: Після мого підняття в Поліції, я вирішив піти ще вище і стати Начальником відділу. Але на жаль, мене вирішили
підставити… І, чесно кажучи, їм це вдалося, адже мене звільнили з органів та занесли до Чорного списку МВС усього міста!
Я був дуже злий і через це я почав своє кримінальне життя. Я поїхав на район опг Центральне і попросив у них мого захисту,
адже копи мене просто так не залишили б. Не просто так мене звільнили. Глава ОЗУ Центральне з радістю прийняв мене до
своїх лав, після цього почалося моє кримінальне життя.
Моє Кримінальне Життя
Моє кримінальне життя: Разом зі своїм Босом ми виїжджав на важливі завдання, грабували банки і я, саме я, завжди
кровожерно вбивав поліцейських, адже всіх я звинувачував у своєму звільненні. Якось ми поїхали грабувати знаменитий
банк, все йшло успішно, але… За нами приїхали 5 машин Спецназу і намагалися нас пов'язати. Я вирішив убити їх усіх,
мій кінець був ясним… мене посадили на 10 років, але всі мої друзі встигли поїхати і забрати всі гроші. Мене відвезли
до КПЗ, катували, били та просили здати всіх своїх, але я не прогнувся.
Моя втеча
Моя втеча: Через півроку я чую стрілянину у в'язниці, я спав, адже була ніч, і тут до моєї камери вбігають четверо
невідомих, змотують мене і відносять у вертоліт. Це виявились мої друзі. Зараз ми знову промишляємо такими
справами, але я зрозумів, що мати справи з копами — дорожче.
У цьому RP біографія для ОЗУ закінчується.
Тут і зараз
Моя мати померла, я дуже сумував після цього. Забрав свою частку купив великий будинок,
хорошу машину тепер я живу спокійно гуляю, згадую минуле.