Відмовлено RP Біографія // Віталік Бондаренко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Лоренс Львівський <3

1 server | Lider МОЗ м.Дніпра
Реєстрування
24 Жов 2022
Дописи
253
Реакції
211
Бали
48
Role Play Біографія // Віталік Бондаренко

Дитинство:

Віталік народився 1994 року, в Україні в місті Дніпро. Таке цікаве ім'я він успадкував на честь татуся . Сім'я вирішила переїхати до Львова до близьких людей. Батько Віталія знайшов собі роботу НПУ М.Львова. На той час вони купили собі особняк. Батько почав працювати в НПУ . А Мати працювала вчителькою в школі.Батько та мати знайшли найкращий ліцей в області, але для того, щоб вчитись потрібно було кожен місяць платити гроші . З наступного року Віталій найшов друга але друг був не з багатої сім'ї і друг не зміг платити за навсяння але дуже хотів . Віталік попросив батьків щоб оплатили навчання другу .

Юнацтво:

У шкільні роки віталік дуже гарно вчився .Віталік влюбився і він вирішив почати зі турніків на майданчику щоб сподобався дівчині. Завзято займаючись на турніках, Віталік поступово заводив нові знайомства з дівчатами , розвивав м'язи. До кінця 8-го класу Віталій мав купу знайомих, друзів, навіть з'явилася дівчина, Діана. Тим часом сім'я купила ще 2 квартири . Мати, у свою чергу пройшла курси підвищення й почала працювати за професією ще краще. У сім'ї все було чудово. У 2013 році Віталік перейшов у старші класи. Вступив у команду з футболу. Як і багато хто в підліткові роки ходив по вечірках, вживав спиртне. З дівчиною все було серйозно, і Віталік навіть вирішив зробити на повноліття Діані пропозицію, кохання було дуже сильне . Але в 9-му класі на одній із вечірок Віталік вирішив продемонструвати свою крутість перед дівчиною та хлопцями. Вони поспорили на гроші, що Віталік не зробити 15 підтягувань. Йому довелось постаратись дуже . Прибувши на футбольне поле і почаласась кар'єрі футболіста. Дівчина пішла на поле там де грав Віталік, сказавши Котик мій не переживай я вірю в тебе. Найкраща подруга Діани була Таня вона теж з нами гуляли разом. Дуже багато часу вони проводили разом . У 2014 році батько Віталія серйозно захворів, була хвороба серця, у зв'язку з цим Віталік шукав найкращих лікарів. Мати, впавши в депресію почала плакати, закинула свою кар'єру, почала жити з сином і любила його. Віталік вже закінчивши 11 класів у 2015 році вступив на футболіста. Завдяки своєй Карєрі по футболу . І він заробляв не погані гроші.Батько віталія мріяв щоб віталій був співробітник Національї Поліції України.
Наші дні :

Віталій удружився на Діані . Віталій закінчив свою карєру по футболу . І поступив до НПУ . Його зустріли там з повагою , там він найшов собі знайомих та колег. Діана мріяла стати лікарем .Віталій завжди говорив Діані що в неї все вийде. Віталій має 2 дітей .
Віталій Хоче стати дуже генералом НПУ М.Дніпра.

Останнє редагування:

Вадим Крамар

Буває :)
Реєстрування
15 Жов 2022
Дописи
201
Реакції
77
Бали
31
Адреса
Украина
Дуже багато помилок!
Вибачте за висловлювання,але ви можите створити тему в якій не буде помилок,і будуть уникнення повторів. Будьласка створіть тему без помилок!

За масові Рп/біографія даю вам забороняю писати 3-дня Рп Біографію!
Відхилено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі