Відмовлено RP Біографія | Дмитро Орловський

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
34
Реакції
21
Бали
23
Дитинство
Дмитро себе пам'ятає з років 3-4х, та особливо нічого цікавого до цього віку зі мною не відбувалося, я ріс як усі, вчився повзати, ходити і говорити, запам'ятовувати кольори і дуже любив малювати. На початку серпня батьки мене відправили до дитячого садочку, мені там дуже подобалося, ми гуляли з хлопцями на вулиці та разом ховалися від виховательки під час тихої години, ну а що ми вже великі – нам спати не треба. Але це тривало недовго, через два місяці хтось захворів на вітрянку і наш сад закрили на карантин. Мої батьки дуже багато працювали, вічно зайняті і мотаються туди сюди, тато у мене бізнесмен часто літає за кордоном а мама лікар стоматолог теж постійно на роботі, тому під час карантину в дитячому садку батько вирішив залишити мене з його мамою - моєю бабусею. Вона жила в селі "Суха Балка" неподалік Ферми бавовни, там було дуже класно, я частенько спостерігав за фермерами а потім бігав купатися в озері біля заводу. У дитинстві мені важко було всидіти на місці і моя бідна бабуся завжди не встигала за мною, але мені все одно з нею було весело. Ми з нею грали в настільні ігри, дивилися разом мультики, ходили купатися на озеро та годувати її домашніх звірів.Але все обійшлось. Після гастриту у мене сильно ослаб імунітет і я хворів мало не від кожного протягу, тому всю середню школу я пролежав або в лікарні із запаленням легенів або ще якоюсь гидотою або вдома з застудою. Через це я багато пропускав і в основному не засвоював матеріал взагалі. Тому й скотився у навчанні до самих низів.
Дмитро Орловський народився 15 лютого 1986 року. Його батько Дмитро Альварез був самотнім батьком, бо його мати пішла від нього коли йому було 5 років.У ранньому дитинстві Дмитро виявив схильність до музики та малювання. Він активно займався грою на фортепіано та гітарі, відвідував музичну школу і брав участь у шкільних концертах. Також він проявляв великий інтерес до малювання, його творчість вражала навіть вчителів.

Перше кохання
Його перше кохання: Це дівчинка з ім'ям Ангеліна.Вона була надзвичайно гарна, так же само вважав Дмитро.Але вона зовсім не приявляли увагу до Дмитра, вона його не помічала, поприте що він їй дарував різні подарунки, вона його не сприймала в серйоз.Дмитро через це був майже завжди засмучений.Але згодом він перестав її любити, та почав вивчати журналістику.

Підлітковий вік
Після четвертого класу мої батьки перевели мене до іншої школи, бо ми переїхали в інший район. Там я познайомився з новими друзями, ми часто зависали в один одного в гостях і робили разом уроки, потім грали на вулиці в хованки або козаки розбійники і ходили в магазин купувати чіпси з колою, в той момент це було дуже популярно і практично всі їли чіпси пили газовану воду. Я тоді теж дуже підсів на цю всю гидоту і став усі гроші, які мені давали батьки на шкільні обіди витрачати саме на чіпси та газовану воду, це тривало не довго, бо вже через півроку щоденного вживання цієї гидоти у мене з'явився гастрит.І тоді я ледвне не помер томущо лікар сказав, що якби ви приїхали на 2 години пізніше, то можливо я був би вже мертвий.
Після закінчення школи Дмитро вирішив продовжити своє навчання в університеті. Він вступив до факультету журналістики, оскільки відчував потребу висловлювати свої думки та дізнаватись новини з усього світу. Вже на першому курсі він став активним учасником студентського життя, брав участь у роботі редакцій студентських газет та журналів.Його це цікавило адже брати інтерв'ю та досліджувати новини світу та сам світ.Його підтримувала бабуся та дідусь, адже його батькам на нього байдуже.Він поступив до провідного університету в Києві, де отримав ступінь бакалавра в галузі журналістики. Участь у студентському журналістському об'єднанні та практиках у відомих ЗМІ дозволили йому здобути цінний досвід та встановити контакти з професіоналами у своєму галузі.

Доросле життя
Після отримання вищої освіти Дмитро Орловський почав свою професійну кар'єру у журналістиці. Він працював у різних ЗМІ, де здобув великий досвід у репортерській роботі та редакційному процесі. Його статті та репортажі були відзначені нагородами та широко опубліковані в різних виданнях.Проте, він не обмежувався журналістикою. Дмитро постійно розширював свої горизонти, досліджуючи нові сфери діяльності. Він зацікавився політикою та суспільними питаннями і почав досліджувати їх у своїх статтях та коментарях. Його аналітичні матеріали стали важливим джерелом інформації для багатьох людей.Після деякого часу Дмитро почав писати статті для регіональних газет, де його робота отримувала високу оцінку читачів. Його стиль письма був легким, зрозумілим і цікавим, що привертало увагу аудиторії. Він досліджував різні теми, від політики до культури, з метою принести якісну інформацію своїм читачам.24 лютого, 2022 року почалася війна, росіяни вторглися на територію великої України та Дмитро вирішив стати військовим блогером. Він ризикував своїм життям, щоб показати іноземцям, що відбувається і щоб скидалися на зброю.Та займався волонтерством.Однак, не задовольняючись досягнутим, Дмитро зрозумів, що хоче спробувати себе у принципово іншому напрямку ЗМІ. Він заснував свій власний інтернет-портал, спрямований на аналіз політичних та соціальних подій, де він розміщує свої статті та коментарі. Його портал швидко здобув популярність серед читачів, оскільки він надавав глибокий аналіз та об'єктивний погляд на поточні події.Дмитро Орловський продовжує свою роботу в сфері ЗМІ, надаючи важливу інформацію своїм читачам і глядачам. Його плідна кар'єра та професійні досягнення свідчать про його зрілість та експертність в журналістській галузі. Він продовжує надихати інших своїм прикладом і допомагає формувати образ сучасної медіа-особистості.

Нинішній час
Він в свої 33 роки став легендою нашого часу, активно займається журналістикой, також має 2 дитини: Сашу і Валерію.Також має жінку: Марію
Дмитро дуже гарний батько, та виховує своїх дітей правильними людьми.
Він вклав усі сили щоб стати генеральним директором, і чекатиме на дзвінка для того щоб навести порядков в галузі ЗМІ, адже зараз там коїться погані речі, але він зобов'язаний зробити все, щоб будучи Директором ЗМІ Розвивати цю галузь та зарекомендувати себе як хорошого лідера.

Михайло Архангел

Поважний гравець
Реєстрування
6 Гру 2022
Дописи
537
Реакції
174
Бали
103
Адреса
Покровськ
Веб-сайт
www.google.com
Вітаю

Ви порушили пункт №3 правил написання "RP" - Біографій
3. Заборонено копіювання іншої біографії, або її окремих частин.

[Відмовлено].

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі