Дiмка Дарк
Новий гравець
- Реєстрування
- 10 Гру 2024
- Дописи
- 3
- Реакції
- 2
- Бали
- 6
Прізвище Ім’я По-батькові (ПІБ): Дарк Дмитро Юрієвич
Стать: Чоловіча
Мати - Дарк Ольга Михайлівна
Батько - Дарк Юрійович Олексійович
Фото обличчя ( з гри ): Тик
Зріст та вага: 203 см,вага: 89кг
Дата народження: 26.09.2000
Вік: 24 роки
Місце народження: Київ
Національність: Українець
Місце проживання: Київ
Захоплення: Баскетбол
Сімейний стан: Не заміжний
Статура: Спортивна
Колір очей: зелено карі
Зачіска: Середня довжина ,темна.
Відмітні знаки:Шрам на правій руці
Ще з малих років мене приваблювала форма, гучні сирени, відчуття справжньої місії — допомагати тим, хто опинився у біді. Після школи я переїхав до Києва, де зараз проживаю та працюю, паралельно навчаючись і готуючись до вступу в лави Державної служби з надзвичайних ситуацій.
Моя ціль — стати рятувальником. Я розумію, що це важкий шлях, але саме він мені близький по духу. Хочу не просто працювати, а щодня робити щось важливе для людей. Вірю, що скоро зможу носити форму з гордістю та служити народу України.
Стать: Чоловіча
Мати - Дарк Ольга Михайлівна
Батько - Дарк Юрійович Олексійович
Фото обличчя ( з гри ): Тик
Зріст та вага: 203 см,вага: 89кг
Дата народження: 26.09.2000
Вік: 24 роки
Місце народження: Київ
Національність: Українець
Місце проживання: Київ
Захоплення: Баскетбол
Сімейний стан: Не заміжний
Статура: Спортивна
Колір очей: зелено карі
Зачіска: Середня довжина ,темна.
Відмітні знаки:Шрам на правій руці
Ще з малих років мене приваблювала форма, гучні сирени, відчуття справжньої місії — допомагати тим, хто опинився у біді. Після школи я переїхав до Києва, де зараз проживаю та працюю, паралельно навчаючись і готуючись до вступу в лави Державної служби з надзвичайних ситуацій.
Моя ціль — стати рятувальником. Я розумію, що це важкий шлях, але саме він мені близький по духу. Хочу не просто працювати, а щодня робити щось важливе для людей. Вірю, що скоро зможу носити форму з гордістю та служити народу України.