Відмовлено RP Біографія Максім Комісарик

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
1 Лис 2022
Дописи
67
Реакції
6
Бали
13
Вік
5

RP Біографія​

Прізвище Ім’я По-батькові (ПІБ): Комісарик Максим Вікторович
Стать: Чоловіча
Мати: Комісарик Олена Володимирівна
Батько: Комісарик Віктор Миколайович
Дата народження: 12.09.2009
Вік: 16 років
Місце народження: м. Львів, Україна
Місце проживання: м. Львів, Україна
Захоплення: спорт, комп’ютерні технології, державні структури, право, автомобілі
Відмітні знаки: карі очі, коротке темне волосся, середня статура, врівноважений характер

Біографія​

Мене звати Максим Вікторович Комісарик. Я народився 12 вересня 2009 року у місті Львів — одному з найбільших культурних та історичних центрів України. Моє дитинство пройшло у звичайній, але дружній та працьовитій сім’ї. Батько працював у державній сфері, що з раннього віку сформувало в мені повагу до закону, дисципліни та порядку. Мати працювала в освітній сфері та завжди приділяла велику увагу моєму навчанню, вихованню та розвитку особистих якостей.

З самого дитинства я був допитливою дитиною, яка цікавилася тим, як влаштоване суспільство та державні структури. Мені було цікаво, як працює поліція, судова система, адміністративні органи та служби безпеки. Я часто ставив питання дорослим, намагався розуміти логіку прийняття рішень та вплив законів на життя громадян.

Навчання у школі давалося мені відносно легко, але найбільший інтерес я проявляв до історії, правознавства та фізичної культури. У шкільні роки я брав участь у різних заходах, конкурсах та спортивних змаганнях. Спорт став важливою частиною мого життя, адже він навчив мене дисципліни, витривалості, командної роботи та вміння не здаватися у складних ситуаціях.

У підлітковому віці я почав більше часу приділяти комп’ютерним технологіям. Я вивчав базові принципи роботи програм, інтернет-систем та цифрової безпеки. Це дало мені розуміння того, наскільки важливою є інформація у сучасному світі, та як вона може впливати на суспільство і державні процеси.

З часом у мене сформувалося чітке бажання пов’язати своє майбутнє зі службою державі. Мене приваблює ідея порядку, відповідальності та можливості реально впливати на безпеку громадян. Я почав більш детально вивчати роботу правоохоронних органів, принципи управління та структуру державних установ.

Окрему увагу я приділяю розвитку особистих якостей. Я вважаю себе відповідальною, спокійною та цілеспрямованою людиною. У складних ситуаціях намагаюся зберігати холодний розум, аналізувати події та приймати зважені рішення. Також я вмію працювати в команді, поважаю думку інших та завжди намагаюся діяти чесно і справедливо.

Моєю головною метою є розвиток у державній структурі, де я зможу приносити користь суспільству. Я прагну вдосконалювати свої навички, підвищувати рівень знань та поступово розвиватися у професійному напрямку. У майбутньому я бачу себе людиною, яка займає відповідальну посаду, контролює порядок, допомагає громадянам та забезпечує стабільність у суспільстві.

Я розумію, що шлях у державних структурах потребує дисципліни, витримки та постійного саморозвитку. Саме тому я готовий працювати над собою, виконувати всі поставлені завдання та нести відповідальність за свої дії. Вважаю, що успіх приходить лише до тих, хто готовий працювати чесно та наполегливо.

Я впевнений, що зможу стати корисним для будь-якої державної структури, у якій буду служити, та зробити свій внесок у розвиток і безпеку суспільства.

Тимур Ланькo

ГС Держ | Чорноморський Край
Куратор лідерів
Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
1,707
Реакції
1,696
Бали
253
Вітаю!
Відмовлено!
Причина: Click

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі