В очікуванні RP-Біографія / Мороз Анастасія

Volvuspa

Новий гравець
Реєстрування
25 Сер 2026
Дописи
1
Реакції
0
Бали
3
Прізвище Ім’я По-батькові (ПІБ): Мороз Анастасія Михайлівна
Стать: Жіноча (Трансжінка)
Мати: Мороз Віолетта Костянтинівна
Батько: Мороз Михайло Іванович
Дата народження: 07.03.1997
Вік: 29 років
Національність: Українка

Місце народження: Київ
Місце проживання: Київська область, м. Біла Церква
Зріст і вага: 169, 59
Колір очей: зелений
Захоплення: малювання, фотографія, читання книг
Відмітні знаки: невеликий шрам над лівою бровою, татуювання на руках

Ім'я при народженні: Мороз Ілля
Поточне ім'я: Мороз Анастасія
Вік: 29 років
Орієнтація: Трансжінка
Місце дії: Київ, Біла Церква
Професія: Фріланс, малювання, графіка
Статус: Замкнута в собі, творча, емоційна.

Етап - 1. Дитинство.

Анастасія народилася у столиці в родині Михайла та Віолетти Мороз. Батько працював інженером, а мати викладала літературу, тому вдома панувала атмосфера суворої дисципліни та поваги до традицій. При народженні дитині дали ім'я Ілля. Батько з перших років бачив у "синові" продовження власної династії й мріяв, що той виросте інженером або можливо захоче стати військовим.

Проте сама Настя з малечку почувалася чужою у власному тілі й не мала жодного потягу до суворих "чоловічих" професій. Поки однолітки гралися у дворі, вона віддавала перевагу самотності, книжкам та альбомам для малювання. Затишні вулички, старовинна архітектура та київські парки стали її головним джерелом натхнення. Вона годинами вивчала гру світла й тіні, роблячи перші знімки на стареньку батьківську камеру та намагаючись перенести свої переживання на папір.

Етап - 2. Юність, тиск, навчання.

Підліткові роки стали для неї важким випробуванням. Внутрішній дисонанс між тим, якою її хотіли бачити батьки, і тим, ким вона відчувала себе всередині, ставав дедалі сильнішим. Настя росла надзвичайно емоційною та вразливою, тому захищалася від зовнішнього тиску, поступово замикаючись у собі. На пам'ять про ті тривожні часи на її тілі лишився невеликий шрам над лівою бровою — нагадування про дитячу необережність під час однієї з самотніх вечірніх прогулянок. У школі вона була "невидимкою", яка проводила багато часу в бібліотеці або в затишних, непримітних місцях на території школи зі своїм скетчбуком.

Після закінчення школи батько наполіг на своєму: він категорично відмовився слухати про творчі мрії дитини й змусив вступити до технічного університету. Навчання на спеціальності, до якої абсолютно не лежала душа, перетворилося на щоденну рутину й муку. Проте саме в студентські роки Настя остаточно зрозуміла, що більше не може жити чужим життям. Вона потай від батьків продовжувала опановувати цифрову графіку, малювання та дизайн, готуючи ґрунт для власної незалежності.

Етап - 3. Закінчення навчання, конфлікт і перехід.

Наближаючись до закінчення університету, Анастасія прийняла найважливіше рішення у своєму житті — зупинити боротьбу з власною природою, яка тиснула на неї дедалі сильніше... Вона розпочала трансгендерний перехід, офіційно залишивши ім'я Ілля в минулому і взявши ім'я Анастасія. На честь прийняття своєї справжньої сутності вона зробила перші естетичні татуювання на руках. Однак для консервативного батька, який бачив у ній майбутнього інженера чи військового, цей крок став катастрофою. Консервативні батьки категорично відмовилися сприймати та розуміти трансгендерний перехід доньки. Постійні докори, непорозуміння та емоційний тиск у рідній київській квартирі зробили спільне життя нестерпним, і родина остаточно зреклася її.

Зрозумівши, що в Києві її більше нічого не тримає, Настя забрала дипломи, графічний планшет та фотоапарат і вирішила повністю розірвати токсичні зв'язки з минулим. Щоб знайти спокій і почати все з чистого аркуша, вона переїхала до Білої Церкви. Спочатку заощаджень ледве вистачало на оренду житла та їжу, але завдяки праці на фрілансі та в графічному дизайні життя потроху стабілізувалося.

Етап - 4 Сьогодення.

Зараз Анастасії 29 років. Вона працює на фрілансі, створюючи цифрову графіку, ілюстрації та обробляючи фотографії, повністю відкинувши небажану технічну спеціальність. Завдяки віддаленій роботі вона повністю забезпечує себе сама й ні від кого не залежить. Пережита травма відторгнення рідними зробила її ще більш замкнутою у спілкуванні з людьми — вона важко впускає когось у свій простір. Проте за цим стриманим фасадом ховається надзвичайна глибина, емоційність і любов до мистецтва, якому вона присвячує все своє життя.

Особливості в RP:

-
Замкнута, сором'язлива з особливою обережністю спілкується з незнайомими людьми.
- Вразлива і емоційна.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі