Наоми Кензо
Активний
- Реєстрування
- 19 Січ 2023
- Дописи
- 166
- Реакції
- 119
- Бали
- 46
Загальна інформація
Прізвище, ім’я, по-батькові (ПІБ): Кучер Денис Олександрович
Стать: Чоловіча
Мати: Кучер Оксана
Батько: Кучер Олександр
Зріст та вага: 182 см, 76 кг
Дата народження: 18.03.2000
Вік: 25 років
Місце народження: Україна, м. Черкаси
Національність: Українець
Місце проживання: різні локації, згодом пов’язав життя з діяльністю картелю VOLKOV
Захоплення: вулична культура, бойові мистецтва, стратегія, зброя
Сімейний стан: Розлучений
Статура: Спортивна, витривала
Колір очей: Карі
Зачіска: Коротка, темне волосся
Відмітні знаки: татуювання на лівому передпліччі, шрам на брові після юнацької бійки
Народження та дитинство
Денис Кучер народився 18 березня 2000 року в Черкасах. Дитинство було звичайним, у середньостатистичній родині. У ранньому віці виявляв допитливість і схильність до фізичної активності. Батьки виховували його у повазі до праці, але середовище міських вулиць поступово впливало на його характер.
Юність та формування характеру
У підлітковому віці Денис почав потрапляти у сумнівні компанії. Це були перші кроки у світ дрібних правопорушень та вуличних конфліктів. Згодом він зрозумів, що сила та сміливість відкривають перед ним нові можливості.
Вхід у кримінальний світ
Після досягнення повноліття Денис уже мав певну репутацію на вулицях. Саме в цей час він познайомився з представниками картелю VOLKOV і прийняв рішення приєднатися до них. Це стало переломним моментом: відтепер його життя було тісно пов’язане з кримінальним середовищем.
Нове ім’я та новий шлях
Щоб залишити минуле позаду, Денис узяв нове ім’я — Наоми Куросаки. Воно стало символом його переродження й входження у більш небезпечний і впливовий світ.
Сучасне життя
Станом на 2025 рік Наоми Куросаки є частиною клану VOLKOV. Його діяльність охоплює як виконання доручень у структурі картелю, так і роботу над зміцненням власного статусу. Його шлях сповнений ризику та випробувань, де кожен крок може стати вирішальним.
Підсумок
Наоми Куросаки — людина, чий шлях від дитинства в Черкасах до кримінального світу картелю VOLKOV відзначився радикальними змінами. Його історія — це приклад того, як пошук сили й влади може привести до нового життя, де немає дороги назад.