Відмовлено RP Біографія | Роман Дотик

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝓚𝓪𝓲 𝓛𝔂𝓾𝓽𝓸𝓫𝓸𝓻

𝓛 𝓜𝓐𝓕𝓘𝓞𝓩𝓘
Реєстрування
31 Бер 2023
Дописи
326
Реакції
175
Бали
103
•Ім'я: Роман
• Прізвище: Дотик
• Сім'я: мати: Луна Дотик,
батько: Дмитро Дотик,
брат: Сергій Дотик
• Вік: 24 роки
• Національність: Українець
• Місце народження: Львів
• Місце проживання: м.Львів
• Сімейний стан: Неодружений
• Діти: Ні
• Стать: Чоловічий
• Зріст: 180 см
• Вага: 75 кг
• Колір очей: Карі
• Волосся: Темно-русяве
• Погані звички: немає
• Риси характеру та особисті якості: Комунікабельний, відповідальний, цілеспрямований.

Дитинство: Народився я у центральній лікарні міста Львів 15 серпня 2000 року . У мене був старший брат Сергій, який завжди був для мене, як другий батько. Мама, працюючи на двох роботах, майже завжди була вдома, тому стосунки з братом стали особливо тісними. Ми підтримували один одного та допомагали мамі в господарстві. Пам'ятаю, як уже у 6 років умів допомагати готувати прості страви та дбав про домашніх тварин. Вільний час, я часто катався на велосипеді околицях Львову, досліджуючи нові двори, і впізнаючи щось нове. Моє дитинство було сповнене радості, та взаєморозуміння з батьками, також я мав гарні стосунки з братом, ми завжди були разом, він мене брав на прогулянки з собою.У цей період я почав ходити до школи , я старався гарно навчатисяі поступово моє дитинство перенеслося в юність.

Юність:

Моя юність почалася рано, у 10 років я вже почав виявляти лідерські якості. У школі я був активним учасником різних заходів та старостою класу. Старший брат, який став співробітником СБУ, став для мене прикладом справжнього чоловіка, чого я завжди прагнув. У 12 років моє захоплення активними видами спорту привело мене до гандболу та карате. Я почав активно тренуватись і навіть мріяв стати майстром спорту. Однак у 14 років травма сухожилля на нозі поклала край моїй спортивній кар'єрі, і мені довелося переглянути свої плани на майбутнє. Кілька місяців я впав у депресію. Але я випадково дізнався про карате, у свого друга, який теж у моєму віці почав захоплюватися ним. Я почав вивчати разом карате. Але через кілька місяців йому стало це нудно, і він захоплювався юриспруденцією. А я все далі вивчав карате. Після закінчення школи я вирішив вступити до технічного університету, щоб вивчати інформаційні технології. Моє захоплення комп'ютерами змалку стало моїм основним напрямком. В університеті я брав активну участь у студентському житті, брав участь у різних проектах та організаціях. У цей час я також почав працювати над власними програмними проектами та розвивав свої навички програмування,але у мене почався складний період в житті, та мене відчислили з Технічого університету, за бійку з хлопцями. Я вирішив почати все з початку, та вступити в медичний коледж, адже мої батьки з дитинства на це наполягали. Я вирішив присвятити себе медицині., здобув вищу медичну освіту хірурга, де він виявив вражаючу експертизу та здібності. У професійній сфері проявив себе як уважний та відповідальний хірург. Крім того, виявилось що я маю гіперпігментацію шкіри, що стала додатковим випробуванням у моєму житті. Я завжди ставився до цього з позитивною настановою, не дозволяючи цьому обмежувати мої можливості та досягнення. Я провчився 3 роки у Медичному коледжі, успішно його закінчив , та навіть працював Лікарем Хірургом . Мені запропонували поїхати у Францію по роботі, там потрібна була серйозна операція, яка нажаль трагічно завершилась, я дуже винив себе в цьому, та вирішив закінчити свою карьєру . Я вирішив переїхати до Франції,переїхавши туди , я зрозумів що Франція це моя країна, мені сподобалось, та я вирішив знову працювати, пішов у гарний Інститут Програмування, яке зайняло зовсім мало часу, щоб я здобув освіту програміста. Я почав працювати програмістом, мені дуже подобалась ця робота. Знайшов собі у Франції дівчину, в яку закохався до безтями, але наші шляхи розійшлись,та я вирішив повернутися до України.

Теперішній час:

Наразі я займаюсь програмуванням, це стало моєю роботою, якою я дуже задоволений.У вільний час я приділяю увагу своїм хобі, таким як читання, спорт та вивчення нових технологій. Я також активно беру участь у соціальних проектах і намагаюся робити світ навколо себе кращим.
Не дивлячись на те що у мене була дуже заплутана та важка юність, я дуже радий шо маю Освіту Програміста, та навіть Лікаря Хірурга, Також я почав вивчати англійську мову, мені це дуже подобається, та навіть починаю вільно розмовляти нею.Також я почав займатися благодійністю, допомогаю людям похилого віку, та дітям сиротам, та роблю все що в моїх силах, також допомогаю бездомним тваринам,купляю корми, та допомогаю притулкам. Мої батьки переїхати жити за кордон, у Польщу, тому рідко їх бачу, у майбутньому я планую переїхати до них, та заробляти там більші кошти, батьки ще з дитинства говорили що за кордоном більше можливостей, та навіть пропонували здобути вищу освіту першу,закордоном, але на той час у мене були друзі, та я вирішив здобути освіту в Україні, я купив свою квартиру, та навіть автівку, про яку я так давно мріяв,мене задовільняє маю зарплатня, але як і всім людям,хотілось би більше, живу в м.Львів, це неймовірно гарне місто, яке я дуже люблю.Мій брат нещодавно одружився, я дуже радий за нього. Наразі я займаюсь програмуванням, це стало моєю роботою, якою я дуже задоволений.У вільний час я приділяю увагу своїм хобі, таким як читання, спорт та вивчення нових технологій. Я також активно беру участь у соціальних проектах і намагаюся робити світ навколо себе кращим. У моїх планах найти собі дівчину, та створити власну сім'ю про яку я так мріяв, нажаль я ще не знайшов тої дівчини з якою б хотів стосунків.

Таісія Фенікс

Cхідна Україна
Активний гравець
Реєстрування
24 Чер 2023
Дописи
910
Реакції
522
Бали
98
Вітаю, шановний гравець,

1.4. Заборонено відокремлювати від основного тексту інформацію про вашого персонажа. (зріст, маса, та ін.)

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі