Відмовлено RP Біографія / Тихон Арбузова

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
1 Бер 2025
Дописи
28
Реакції
21
Бали
23
Біографія Тихона Батьковича Арбузова

Народження

Я, Тихон Батькович Арбузов, народився 2 липня 2000 року в місті Харків, Україна. Моя родина — це приклад працьовитості та людяності. Батько, Сергій Арбузов, працював інженером на місцевому заводі, а мати, Ірина Миколаївна, була вчителькою математики. Вони завжди вчили мене, що головне в житті — це не стільки матеріальні блага, скільки гідність, чесність і здатність змінювати навколишній світ на краще.

Дитинство

Дитинство я провів у типовому харківському районі, де ріс серед друзів і сусідів, що завжди підтримували одне одного. Весь час після школи ми грали на вулиці, каталися на велосипедах, а в зимовий час разом будували снігові фортеці. Але ще в дитинстві я відчував, що поважаю силу знань і прагну змінювати світ, використовуючи свій розум та здібності. Я також любив читати енциклопедії, особливо ті, що були пов’язані з наукою, космосом і технологіями. Часто замість мультфільмів я дивився наукові передачі, і мені здавалося, що світ навколо сповнений нерозгаданих таємниць, які мені хотілося пізнати.

Школа

У 2006 році, коли мені виповнилося 6 років, я пішов до Харківської загальноосвітньої школи №45. Завжди був серед відмінників, але не через «прагнення до оцінок», а через бажання розуміти навколишній світ. Школа стала моїм першим серйозним етапом, де я зрозумів, що для досягнення великих цілей необхідно не лише багато працювати, а й обирати правильний шлях. У старших класах захоплювався комп’ютерними технологіями і програмуванням. На завершення навчання в школі створив кілька програм для автоматизації шкільного розкладу, що стало моїм першим практичним досягненням у сфері ІТ. Мене також часто обирали старостою класу, бо я вмів знайти спільну мову з усіма та відповідально ставився до справ. Активно брав участь у шкільних олімпіадах, особливо з математики та інформатики, і неодноразово займав призові місця.

У 2017 році я закінчив школу із золотою медаллю і вирішив обрати шлях, який поєднує мою зацікавленість у технологіях та бажання змінювати суспільство на краще. Вибір був очевидний — я вступив до університету, обравши спеціальність, пов’язану з інформаційними технологіями.

Університет

У 2017 році я вступив до Харківського національного університету радіоелектроніки на факультет комп’ютерних наук. Університет став для мене важливою віхою в житті, де я навчився не лише новим технічним знанням, а й розвивав навички лідерства та стратегічного мислення. Протягом навчання я активно займався науковою роботою, беручи участь у різних конференціях та стартапах. Зокрема, моя дипломна робота стосувалась розвитку цифрових технологій для малого бізнесу, що стало першим кроком у поєднанні моїх технічних знань із реальними економічними процесами. Під час навчання я також брав участь у міжнародних хакатонах і проходив стажування в ІТ-компаніях, що дало мені практичний досвід і розширило моє бачення ролі технологій у сучасному світі. Я завжди прагнув знайти баланс між теорією та практикою, а також вивчав додаткові курси зі штучного інтелекту та цифрової економіки.

У 2022 році я закінчив університет з відзнакою і вирішив рухатись далі в напрямку політики, адже розумів, що для великих змін у країні необхідно не лише знання, а й здатність впливати на політичні рішення.

Доросле життя та політична кар’єра

У 2022 році я приєднався до політичної команди, орієнтуючись на те, що саме інноваційні підходи і сучасні технології здатні змінити державний сектор. Спочатку працював на різних посадах у державних органах, зокрема в сфері цифровізації державного управління, де вдосконалював внутрішні процеси і підтримував реформи.

У 2024 році, завдяки моїй роботі та лідерським якостям, я був обраний народним депутатом України. Це стало великим кроком у моїй кар’єрі, але також і великою відповідальністю. Я став частиною комітету з питань цифрових технологій і інновацій, де мої знання та досвід в ІТ дозволили ініціювати законодавчі ініціативи для інтеграції новітніх технологій у державне управління, а також вдосконалення роботи Верховної Ради України.
Моя робота у парламенті була зосереджена на реформах, які допомагають модернізувати країну: від покращення кібербезпеки до цифровізації державних послуг. Я активно працюю над законами, що сприяють розвитку електронного урядування та покращують доступ громадян до послуг через Інтернет.

Протягом 2024-2025 років я здобув популярність серед колег у парламенті завдяки результативним законопроєктам, спрямованим на покращення державного управління, прозорість у витрачанні бюджетних коштів, і запровадження електронних рішень в усіх сферах життя.

Моя мета — не лише працювати як депутат, а й зробити свій внесок у зміни на рівні уряду. Моя амбіція — стати міністром у найближчому майбутньому, і я маю всі наміри досягти цієї мети. Для мене це можливість впливати на реальні зміни в країні, впроваджуючи технології та інновації, які принесуть вигоду кожному українцю.

Станом на 2025 рік, мені 25 років. Я з оптимізмом дивлюсь на майбутнє і впевнений, що зміни, які я планую реалізувати, допоможуть Україні стати більш сучасною, відкритою і успішною. Моя кар’єра в парламенті тільки починається, але я готовий зробити все, щоб досягти найвищих вершин у політиці.

Реєстрування
21 Бер 2025
Дописи
26
Реакції
19
Бали
8
Вітаю, нажаль ваша біографія - відхилена! Біографію потрібно писати лише від 3 лиця. Ви можете змінити біографію та подати її без очікування.

Перед подачею наступною біографії прошу детально ознайомитись з правилами написання
РП Біографій.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі