Ярік Томич
Новий гравець
- Реєстрування
- 25 Кві 2025
- Дописи
- 7
- Реакції
- 1
- Бали
- 6
Прізвище Ім’я По-батькові (ПІБ):Ярік Томич В*ячиславович.
Стать:Чоловіча( В житті жіноча але в грі міняти на жіночу сать не хочу)
Мати -Ірина Томич
Батько -В*ячислав Томич
Зріст та вага: Зріст-180см. Вага-90 кг.
Дата народження:21.03.2001
Вік:24 років
Місце народження:Київ
Національність:Українець
Місце проживання:Київ
Захоплення:їзда на мотоциклі
Сімейний стан:не одружений
Статура:Не дуже спортивна
Колір очей:Карі
Зачіска:Коротка, темна.
Відмітні знаки:Тату3ювання на лівій та на правій руці.
1. Дитинство і становлення особистості
Ярік народився в добрій сім*ї без насилля та без стереотипів. Його тато , В*ячеслав Томич Володимирович, працював в офісі Приватбанку "Інкасатором", А мама, Ірина Томич Володимирівна, працювала в школі "Вчителем початкової школи".Ярік в дитинстві був дуже Стіснитильний та кожен день гуляв з друзями з двору. Він дуже любить тварин особливо котів.
Ярослав кожне літо їхав з бабусею на рибаловлю та думав що коли виросте буде рибаком.Але став не рибаком але ви дізнаєтесь пізніше ким він працює.
2. Підлітковий період
Коли йому було 14 років він зрозумів що йому подобається дочка Хрещеної , вона була старша на 2 роки її звати АнгелінаЯ,але вона про це не знала. І у Яріка почалась депресія. Після закінчення школи він зізнався в кохані а потім вони почали кожен день зустрічатись і в них все було добре.
3. Доросле життя
У 16 років Ярослав пішов в армію дослужив там до звання "Сержант". Але потім він пішов в поліцію після НПУ М. Києва він перейшов в ДСНС.
4. Характер і внутрішній світ
Характер дуже добрий спокійний але інколи в нього були проблеми з однокласниками, але зараз він допомагає людям які потребують допомоги.
Внутрішній світ Яріка був жорстоким іза того що він любить тварин.але є були люди які знущались над тваринками, він як справжній чоловік захищав їх.
5. Теперішній час
Наразі Ярік працює в ДСНС міста Бориспіль та дуже старається стати Майором, він збирає гроші на машину та бумбокс.
Дякую за увагу! Буду старатися пройти на Майора.