Схвалено RP - Біографія клану "БАНДЕРЧИКИ"

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Stepan_Bandera_

Новий гравець
Реєстрування
22 Гру 2023
Дописи
29
Реакції
3
Бали
6
1. Назва клану: БАНДЕРЧИКИ
2. Лідер клану (Ваш NickName): Степан Бандера
3. Заступники клану (NickName Ваших заступників): Максим Тунін, Катруся Бандера, Ваня Бандера.
4. Дата заснування: 26.03.2024
5. Розташування бази клану: Київ (правий берег)
6. Опис діяльності клану (чим займається ваш клан): Клан "БАНДЕРЧИКИ"
Виготовлення нелегального алкоголю та петрушки, збут нелегальної зброї, на центральному ринку.

7. Історія клану:

«ЗНАЙОМСТВО»

Нас було троє: один з них був я Лідер клану мене звати Степан двох інших звати Іван та Максим ми були найкращими друзями в 2000-Х нам було по 13 років.
Але одного дня в школі в нас виникла суперечка з старшокласниками, один із моїх друзів розбив телефон старшокласнику. Старшокласник якому розбив мій друг телефон сказав до нас… якщо ми завтра з моїми друзями не принесем йому кошти за розбитий телефон, то в нас будуть великі проблеми… Він наголосив принести всю суму за розбитий телефон.
Ми з моїми друзями не дуже хотіли розповідати своїм батькам, тому ми вирішили пограбувати супер-маркер.
Максим сказав… давайте дочекаємось коли з темніє, та продавець супер-маркету піде додому. Ми взяли з собою всі необхідні засоби щоб розбити скло, та скрити замок.
Приблизно о 23:00 ми договорилися зустрітися біля магазину, один з нас стояв біля входу магазину та слідкував щоб ніхто не побачив. Я розбив скло, скрив замок.
Після того ми зайшли в магазин підійшли до каси розбили замок, та витягнули всі гроші які там були.
На другий день ми відати всі кошти старшокласнику за розбитий телефон, а все що залишилось розпреділили на трьох. Після цього випадку нам сподобалось «грабувати магазини», та ми почали робити це робити частіше.

«СТВОРЕННЯ КЛАНУ»

Десь в 2015 роках ми з Максимом та Іваном подумали… якщо ми продовжимо красти, то нам потрібно знайти вірних друзів, які будуть нам допомагати в грабуванні.
Ми самі на цьому не заробимо, і все-таки вирішили зробити свій клан.
Я найбільше хотів знайти вірних друзів, та створити свою банду! «створити свій клан», тому що я хотів помститися поліції за те що вони вбили мого брата в 2014 році. Перше що ми зробили: знайшли занедбаний підвал в якого на сам перед провели світло, та воду.
Після чого зробили ремонт, та поставили всі не обхідні меблі для зберігання своїх речей. Першим хто був в нашій банді, це мої найкращі друзі Максим та Іван. Які допомогли мені знайти вірних людей, та нових друзів для продовження грабування.

«ПОЧАТОК РОЗВИТКУ»

Ми почали шукати нових людей в нашу банду, вже на другий день ми знайшли двох людей яких звали Катя і Лєра.
Я ще знав їх зі школи, вони вступили в наш клан бо вони знали що чистим шляхом коштів багато не заробиш, згодом ми пятьох почали шукати все більше і більше людей в наш клан, почали покращувати наш підвал, ми задумались як нам почати заробляти великі кошти, та я згадав що я знаю людину яка продає петрушку на наступний день після того як я пішов до тієї людини і купив в неї трошки петрушки.
Ми подумали що нам потрібно виготовлювати свою продукцію: петрушку, та алкоголь. Для сушіння та сортування петрушки ми зробили окрему кімнату в якій дуже жарко і щоб не опектись ми одіваємо спеціальний одяг.
Для алкоголю ми зробили другу спеціальну кімнату в яку підключили воду щоб потім мити пляшки та заповнювати їх алкоголем, після цього як ми це все зробили… минув рік, в нас стало багато заказів, та клієнтів. Іза того ми вирішили… розширити більше наші цехи для виготовлення більшої якості продукції, та продовжувати виготовляти петрушку та алкоголь і продавати.

«ТЕПЕРІШНІЙ ЧАС»

На теперішній час наш клан не погано розвинувся! У нашому клані є вірні друзі, та розвинуті цехи. Ми продовжуємо виготовляти продукцію алкоголю, та петрушки! На даний час дуже багато виготовляємо продукцію а саме: (алкоголь, петрушка). Також ми почали красти зброю в ЗСУ(Збройні Сили України) та продавати зброю іншим кланам, у нас з'явилися зв'язки з СБУ м. Києва, за ці часи ми навчилися виготовляти дуже гарний вищий сорт (алкоголю петрушки) який здаємо кожного дня на чорному ринку! В день ми заробляємо приблизно 4-5 млн.

8. Статус Вашого клану (чи братиме участь у кланових війнах): Так! ми готові брати участь в кланових війнах.“БАНДЕРЧИКИ”

Kriss Noxx

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
1,159
Реакції
699
Бали
213
Схвалено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі