Зачинено RP - Біографія клану Decepticons

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сем Марлоу

KurtovFamq
Реєстрування
11 Січ 2023
Дописи
49
Реакції
68
Бали
21
1. Назва клану: Decepticons
2. Лідер клану (Ваш NickName): Сем Марлоу
3. Заступники клану (NickName Ваших заступників): Хашерама Харрісон, Акіра Марлоу, Метю Хейз
4. Дата заснування: 23.10.2023
5. Розташування бази клану: Харків
6. Опис діяльності клану (чим займається ваш клан): Продаж наркотичних засобів та високоякісного алкоголю на чорному ринку
7. Історія клану:

Розділ 1
Початок змін у житті Сема
Все починалось з Центральної України. Я був звичайним громадянином, з звичайним ім'ям Сем та намагався вижити в складні часи нашої країни. Ні для кого не секрет, що під час воєнного стану тяжко заробити велику суму грошей для мінімальних потреб людини. Я пробував працювати повсюди: в державних установах, водієм автобуса та у мерії. Але я не отримував бажане та і компанія людей виявилась не дуже. І ось одного разу після тяжкого, робочого дня я прогулювався вуличками та потратив у неблагополучний район. І там я зустрів хлопця, якій відзивався по кличці Суслік. Я у нього запитав, що він робить у такий пізний час в такому кримінальному районі сам, на що я отримав відповідь: Чекаю постачальника зброї. Згодом, коли ми розговорились він розказав про те що через свою травму він відмовився від мрії пожежника та про нього забули, як тільки він покинув фракцію. Пізніше він зустрів дівчину, на ім'я Акіра, яка його вислухала, покормила та позвала у свою сім'ю. Суслік не маючи коштів на проживання та розбитий горем через свою мрію, вирішив довіритись їй та не пожалкував через свій вибір.

Розділ 2
Знайомство Сема з кримінальним світом
Після зустрічі та довгої дискусії з Сусліком, він мене запросив відвідати його таємне місце, де він зі своєю сім'єю тяжко працював, але отримував достатньо коштів задля комфортного життя. Пройшовши пару миль, ми зустріли членів його родини, Акіру, Хашераму, Ерена та малюка Тімошку. Тімошка, побачивши нас відразу підбіг до мене та почав розпитувати про мене та моє життя. Я відразу зрозумів, що це точно моє місце призначення, адже поговоривши з ними, вони дійсно вразили мене своєю добротою, турботою та рішучістю. Тому я без лишніх запитань, вступив у їхню сім'ю. Спочатку я не розумів що до чого, але згодом опікою Акіри та допомогою Сусліка я зумів влитись у їхню сім'ю.
Розділ 3
Великі зміни у сім'ї та несподіваний переїзд

Час йшов, і ми розуміли те що роботи в Центральній Україні майже не залишилось та через високу конкуренцію наша праця пішла коту під хвіст. Тому прийнявши тяжке рішення, кинувши усе, ми переїхали до Південної України. Для місця проживання я запропонував обрати Харків, адже саме тут було багато можливостей для розвитку та започаткування нашої промислової діяльності. Маленькими силами, але разом ми зуміли подолати усі негаразди та піднятись догори у нашій сфері.

Розділ 4
`Процвітання Decepticons у сфері криміналу
На сьогодні ми маємо власний бізнес, міцну сім'ю та хороший прибуток, адже через продаж наркотичних засобів та якісного алкоголю на чорний ринок, ми зуміли створити не просто банду, а сім'ю, яка готова стояти один за одним та навіть піти на вбивство іншої людини для безпеки своїх рідних

8. Статус Вашого клану (чи братиме участь у кланових війнах): Так

Останнє редагування:

Аналитик Тюбикович

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
1,006
Реакції
935
Бали
213
Вітаю!
Вашого клану немає на сервері, тому статус "зачинено".

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі