Зачинено RP-Біографія на лідера |Артем Нешта

Артем Мейсoн

ГС Неоф | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
3,355
Реакції
1,119
Бали
253
Глава I
Народження: Артем Нешта народився 11.07.2000 році в місті Харків. Там він провів 3 роки після чого він і сім'я переїхали до Львова де в нього і почалось його не дуже той і краще дитинство.

Глава ІI
Дитинство: Мама працювала в Зсу а тато в Національній Поліції України. Сім'я у нього була строга, бо всі військові. Тато контролював його весь час ставився до нього суворо не дозволяв йому довго гуляти. Йому не подобалося бути з батьками. Він любив їздити до бабусі. Дідусь у його житті не брав участь він пішов від бабусі коли вона була молода залишивши її з 2 дітьми. У бабусі йому подобалося він не хотів їхати від неї, коли до мене приїжджали батьки. Тато після роботи зазвичай любив випити, оскільки він був полковником НПУ, він не міг собі дозволити пити багато. Вони з мамою карали його по всій строгості якщо я щось зробив. Поки йому було років 5 батько ставився до нього добре ми часто з ним і мамою їздили гуляти в аквапарк.Але потім усе змінилося. Тато став до нього гірше ставиться він почав пиляти його за мою лінощі, що він був товстий, був нероба. З мамою були часті скандали, він її іноді міг ударити. Тато був американцем , а мама українка . Коли вони народили молодшого брата тато почав його любити більше за всіх. Він найбільше любив сестру, оскільки вона була відмінницею і навчалася на медика. У нього було навіть часто бажання вчинити суїцид через це. Але тато не знав, що Артем Нешта раптово пішов у погану кампанію. Там йому природно було краще він там забував про те, що з ним відбувається і відбувалося. Він був дитиною з травмованою психікою боявся тата.
Одного разу він мені навіть розбив телефон ні за що. Його блог найкращий у цій компанії.
Глава ІII
Юність: У поганій кампанії Артемові Нешті було 16 років з ними він пив, курив,ходив кудись займався поганими справами, займався зацепінгом вони хвалили його за це він часто ходив на розбірки, бійки, ні чим це добре не закінчилося. Коли Артем Нешта приходив пізно тато мене бив лаяв.. Одного разу поки всі були на роботі він зі своєю однокласницею почав займатися цим, як раптом різко прийшов тато. Він навіть цього не помітили. Тато як побачив це прогнав мою подругу та лаяв його мовляв мені рано цим займатися. Але після Артем Нешта все ж таки став частіше водиться зі своєю подругою і вони вирішили завести сім'ю. Коли тато про це знову дізнався, у нього почалися проблеми.
Він розповів мамі, і було дуже погано. Його батьки погрожували її батькам і казали мені щоб він припиняв з нею водиться, але він їх не послухав. Через це у нього почалися проблеми з батьками, йому дуже подобалася ця дівчина він не міг перестати з нею спілкуватися. Вона допомогла йому вийти з поганої компанії. Так як його батько не хотів від нього відставати, він хотів відібрати в нього в моїх прийомних батьків і здати мене в армію. Йому дуже не хотілося, щоб так сталося. Але навіть його прийомний батько був за.

Глава IIII
Доросле життя: Коли Артему Нешті було 18 він пішов служити до лав ЗСУ. Після декількох років почалось повномаштабе вторгнення, він пішов на фронт захищати неньку Україну. Перші дні на фронті були важкі їх атакували зі всіх сторін, були 200-ті і 300-ті,боротись було важко. Після декількох місяців нам дали дуже хорошу зброю і ми почали відбивати наші області які захопили окупанти. Пройшов рік його жінка кожний день надсилала листи і він це бачив. Пройшов рік з половиною він вже хотів додому. Після декількох днів мене відправили назад додому, Артем Нешта хотів дуже побачити свою сім'ю і батьків. Але він не очікував що може статися в той день коли він приїхав. В 5.00 18 липня 2023 року коли він вже був у Львові, він почув вибух, вибух пролунав коло його будинку. Приїхавши туди Артем побачив як виносять його жінку і дітей в чорних мішках. В цей момент в нього зупилось серце і дихання,він не знав що робити. Після декількох років після загибелі сім'ї Артем Нешта пішов в Національну Поліцію України.
Глава IIIII
Характер: Артем Нешта серйозний,мужній,рішучий не боїться вступити в бій, захищає свою сім'ю та родину на фронті,чисто сердечний.
Глава IIIIII
Нинішьнє життя: Артем Нешта не одружений, працює в Національній Поліції України, підвищили його до звання Підполковника. Виконує свої обов'язки служе та захищає Україну. Займається спортом кожний день. Ходить на плавання та в качалку. Виїзджає на спец завдання,бореться з корупцією,проводить небезпечні затримання.

Останнє редагування:

Максим Кущовка

Just legend of 01
Активний гравець
Реєстрування
21 Лип 2022
Дописи
2,212
Реакції
782
Бали
213
Є граматичні помилки, біографія пишеться то від 1-го лиця то від 3-го. Відсутнє оформлення та фото.
Зачинено.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі