Відмовлено RP Біографія на лідера

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
24 Кві 2024
Дописи
112
Реакції
24
Бали
33
ПІБ: Вінчестер Матео Данилович
Стать: Чоловіча
Мати: Анна Вінчестер
Батько: Данило Вінчестер
Зріст та вага: Зріст – 178 см; Вага – 84 кг
Дата народження: 01.14.2005
Вік: 20 роки
Місце народження: Україна, м. Вінниця
Національність: Українець
Місце проживання: м. Вінниця
Захоплення: Спорт,
Сімейний стан: Не одружений
Статура: Накачений
Очі: Карі

Зачіска: коротка

1. Біографія персонажа:

Я, Матео Вінчестер, народився у звичайній родині у місті Вінниця. Мама — медик, завжди була прикладом людяності, доброти й витримки. Батько — колишній військовий, суворий, але справедливий. Від них я навчився головному: чесності, відповідальності та вмінню стояти за свої слова й рішення. З дитинства бачив життя з різних боків: був і на правильному шляху, і дотичним до вуличного двіжу, що загартувало мене як людину.
Навчаючись у школі, займав активну позицію — був старостою класу, займався громадською роботою. Неодноразово організовував події, займався вирішенням конфліктів і допомагав тим, хто цього потребував.

2. Лідерський досвід:

Ще з юнацтва мав тягу до організації — не стояв осторонь, коли потрібно було навести порядок чи прийняти рішення. У дворі був тим, хто міг зібрати людей, розділити обов’язки, вирішити спір без поліції. Згодом почав працювати з людьми більш системно: займався волонтеркою, підтримував проєкти молодіжних ініціатив, паралельно працюючи, щоб не сидіти на шиї у батьків.
Я чітко розумію, що лідер — це не статус, а відповідальність. Це про дію, порядок, взаємну повагу і результат. У моєму розумінні фракція — це структура, яка працює як годинник: без «бардака», без «своїх/чужих», лише по справі.

3. Особисті якості та характер:

Я врівноважений, дисциплінований, не схильний до емоційних зривів. Умію слухати людей і приймати рішення, які базуються на логіці, а не симпатіях. Якщо сказав — зробив.
Холодна голова, чіткий підхід до справи і повага до підлеглих — головні принципи моєї поведінки.
У колективі працюю на результат. У вуличному середовищі — не конфліктний, але якщо треба постояти за себе чи команду — не відступаю. Знаю, як керувати процесами, розділяти обов’язки, мотивувати людей.

Танюшка Роуз

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
22 Бер 2023
Дописи
1,885
Реакції
1,411
Бали
213
Вітаю, шановний гравець!
Біографія має сягати обсягу не менше ніж 3000 символів.
Заборонено писати біографію від 1 лиця.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі