Святослав Форс
Козак
- Реєстрування
- 24 Кві 2024
- Дописи
- 112
- Реакції
- 24
- Бали
- 33
ПІБ: Вінчестер Матео Данилович
Стать: Чоловіча
Мати: Анна Вінчестер
Батько: Данило Вінчестер
Зріст та вага: Зріст – 178 см; Вага – 84 кг
Дата народження: 01.14.2005
Вік: 20 роки
Місце народження: Україна, м. Вінниця
Національність: Українець
Місце проживання: м. Вінниця
Захоплення: Спорт,
Сімейний стан: Не одружений
Статура: Накачений
Очі: Карі
Зачіска: коротка
Навчаючись у школі, займав активну позицію — був старостою класу, займався громадською роботою. Неодноразово організовував події, займався вирішенням конфліктів і допомагав тим, хто цього потребував.
Я чітко розумію, що лідер — це не статус, а відповідальність. Це про дію, порядок, взаємну повагу і результат. У моєму розумінні фракція — це структура, яка працює як годинник: без «бардака», без «своїх/чужих», лише по справі.
Холодна голова, чіткий підхід до справи і повага до підлеглих — головні принципи моєї поведінки.
У колективі працюю на результат. У вуличному середовищі — не конфліктний, але якщо треба постояти за себе чи команду — не відступаю. Знаю, як керувати процесами, розділяти обов’язки, мотивувати людей.
Стать: Чоловіча
Мати: Анна Вінчестер
Батько: Данило Вінчестер
Зріст та вага: Зріст – 178 см; Вага – 84 кг
Дата народження: 01.14.2005
Вік: 20 роки
Місце народження: Україна, м. Вінниця
Національність: Українець
Місце проживання: м. Вінниця
Захоплення: Спорт,
Сімейний стан: Не одружений
Статура: Накачений
Очі: Карі
Зачіска: коротка
1. Біографія персонажа:
Я, Матео Вінчестер, народився у звичайній родині у місті Вінниця. Мама — медик, завжди була прикладом людяності, доброти й витримки. Батько — колишній військовий, суворий, але справедливий. Від них я навчився головному: чесності, відповідальності та вмінню стояти за свої слова й рішення. З дитинства бачив життя з різних боків: був і на правильному шляху, і дотичним до вуличного двіжу, що загартувало мене як людину.Навчаючись у школі, займав активну позицію — був старостою класу, займався громадською роботою. Неодноразово організовував події, займався вирішенням конфліктів і допомагав тим, хто цього потребував.
2. Лідерський досвід:
Ще з юнацтва мав тягу до організації — не стояв осторонь, коли потрібно було навести порядок чи прийняти рішення. У дворі був тим, хто міг зібрати людей, розділити обов’язки, вирішити спір без поліції. Згодом почав працювати з людьми більш системно: займався волонтеркою, підтримував проєкти молодіжних ініціатив, паралельно працюючи, щоб не сидіти на шиї у батьків.Я чітко розумію, що лідер — це не статус, а відповідальність. Це про дію, порядок, взаємну повагу і результат. У моєму розумінні фракція — це структура, яка працює як годинник: без «бардака», без «своїх/чужих», лише по справі.
3. Особисті якості та характер:
Я врівноважений, дисциплінований, не схильний до емоційних зривів. Умію слухати людей і приймати рішення, які базуються на логіці, а не симпатіях. Якщо сказав — зробив.Холодна голова, чіткий підхід до справи і повага до підлеглих — головні принципи моєї поведінки.
У колективі працюю на результат. У вуличному середовищі — не конфліктний, але якщо треба постояти за себе чи команду — не відступаю. Знаю, як керувати процесами, розділяти обов’язки, мотивувати людей.