Відмовлено RP Біографія l Руслан Ткаченко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
18 Січ 2023
Дописи
16
Реакції
7
Бали
21
Ім'я Прізвище:
Руслан Ткаченко.

Стать: Чоловіча.

Національність Українець.

Вік: 25 років.

Дата та місце народження: 27.03.1997.
м.Миколаїв.

Родина, сім'я:
мати-Ирен Наумова.
Батько-Алекс Наумов.

Місце поточного проживання: м.Дніпро.

Опис зовнішності:
Кароокий, накачена статура, білошкірий, коротке волося, зріст: 190см.

Особливості характеру:
адекватний, справедливий, трохи суворий.

Хобі: Моє хобі це : Спорт,автомобілі,рибалка.

Дитинство:

Я народився в достатній сім’ї з фінансами проблем не було. Мати працювала хірургом у центральній лікарні, а батько працював адвокатом. Жили ми в одній з квартир м.Миколаів . Я не ходив у садок, мати власноруч навчила мене: читати, писати,як вчитель для мене.
Я до школи ішов раніше ніж належить у 6 років, так як я був розумним хлопчиком.
Мене дуже приваблював спорт, тому тато записав мене в секцію "Клуб: Кобра". Я показував дуже добрі результати.
Як мені виповнилося 12 років я вперше поїхав на змагання з юнаків і виграв їх зайнявши 1 місце, потім знову і знову виграв. Найкрутіші мої змагання це був чемпіонат України, я посів 2 місце.я входив до збірної.
Потім вже мене перестали цікавити змагання,стало нудно я вже хотів щось більш доросле,тому я почав вивчати все,що стосується воєнщини.Я прочитав багато підручників,мені почав подобатись одяг який відрізняється від цивільного тобто піксель ЗСУ.
Я вирішив,що як закінчу 9 класів піду відразу в армію,ну як ви розумієте,що після 9-ти класів ніхто в армію не призве в такому віці.
Я це вже зрозумів коли став студентом,я тоді навіть не розумів,що є військові коледжі.
Якось так все і затихло.

Юність і доросле життя:

Як мені виповнилося 15 років я закінчував 9 клас, я навчався на 3-4. Настав день іспитів.
Я здавав: математику, українську, біологію. Я хотів вступити до школи спортивного резерву.
Я склав іспити і у вересні дізнатися, що я вступив на бюджетне навчання.
Я відучився 2 курси, після того мені дали повістку і я пішов боронити свою країну на термінову службу.
Як ви зрозуміли,що на службу я хотів йти ще з дитинства тому мені дали повістку і сказали:
Що завтра о 7:00 ми чекаємо тебе з документами біля військомата.
Я зібрав документи які мені потрібні були і 0 6:50 я був біля військкомата.
Я відав документи і через 3 години мені видали папку «Справа»щоб ви розуміли це така папка де знаходиться вся інформація про ту людину яка йде до армії.
Після того я взяв цю папку і пішов проходити комісію у лікарні.
Два дні я проходив і все таки пройшов :Не даремно я займався спортом подумав я собі.
Відніс я цю папку у військкомат там мені сказали,що завтра на 5:30 біля військомата,будуть везти на пункт де розприділяють в рід війська,так я потрапив до лав ЗСУ.
1,5 роки пролетіли бистро я навіть не помітив як вже прийшов наказ про звільнення в запас.
Після того як я відслужив свої 1.5 роки я прийшов до дому.
Потім вирішив периїхати жити у м.Дніпро.

Теперішній час:

Проживаю у м.Дніпро в своєму великому котеджі на превиликий жаль досі не одружений,займаюсь спортом,поки що безробітній офіційно.
Не офіційно маю маленький дохід так як працюю таксистом.

Давід Морріс

Promoted by BJJ Slonyara Dnepr
Активний гравець
Реєстрування
16 Лип 2022
Дописи
2,021
Реакції
511
Бали
198
[ВІДМОВЛЕНО]
Замало тексту, слабо описаний характер персонажа

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі