Тарас Блак
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 26 Гру 2024
- Дописи
- 217
- Реакції
- 82
- Бали
- 33
Прізвище Ім’я По-батькові (ПІБ): Блак Тарас Антонович
Стать: Чоловіча
Мати - Тетяна Олександрівна
Батько - Антон Антонович
Зріст та вага: Зріст - 170 см; Вага - 70 кг.
Дата народження: 05.11.1987
Вік: 37 років
Місце народження: Україна,м.Київ
Національність: Українець
Місце проживання: Київська область
Захоплення: Тварини я волонтер в мене 5 собак 1 кіт і 1 попугай
Сімейний стан: Одружений
Статура: Спортивний
Колір очей: Карий
Зачіска: Лисий
Відмітні знаки:є присутній шрам на спині
Фото обличчя :
Освіта:
Стать: Чоловіча
Мати - Тетяна Олександрівна
Батько - Антон Антонович
Зріст та вага: Зріст - 170 см; Вага - 70 кг.
Дата народження: 05.11.1987
Вік: 37 років
Місце народження: Україна,м.Київ
Національність: Українець
Місце проживання: Київська область
Захоплення: Тварини я волонтер в мене 5 собак 1 кіт і 1 попугай
Сімейний стан: Одружений
Статура: Спортивний
Колір очей: Карий
Зачіска: Лисий
Відмітні знаки:є присутній шрам на спині
Фото обличчя :
Освіта:
- Київський національний університет імені Тараса Шевченка , факультет політології
- Національна академія державного управління при Президентові України
На даний час займаю посаду Прем'єр міністра України
Попередній досвід:
Попередній досвід:
- Зам мера М.Дніпра
- Депутат міської ради м. Дніпра
- Адвокат вищої категорії
- Зам верховного судді
Політична платформа:
- Побудова сильної, незалежної, цифрової держави
- Повна реформа правоохоронних органів
- Підтримка малого і середнього бізнесу
- Європейський курс та інтеграція з НАТО
- Безкомпромісна боротьба з корупцією
- Цифровізація державних послуг (Україна в смартфоні 2.0)
Особисті якості:
- Харизматичний лідер
- Принциповий, але відкритий до діалогу
- Патріот з сучасним мисленням
- Не боїться відповідальності й приймає складні рішення
Цитата:
"Я – не обіцянка. Я – дія. Україна буде такою, якою ми її збудуємо разом."
Передвиборча обіцянка:
"За перший рік мого президентства — нова Конституція, судова реформа та відкритий реєстр чиновницьких статків."
Батьки :
"Я – не обіцянка. Я – дія. Україна буде такою, якою ми її збудуємо разом."
Передвиборча обіцянка:
"За перший рік мого президентства — нова Конституція, судова реформа та відкритий реєстр чиновницьких статків."
Батьки :
Тарас Блак народився у звичайній робітничій родині. Його батько був слюсарем на вагоноремонтному заводі, мати — бібліотекаркою в місцевій школі.
Юнацькі рокі :
З юнацьких років Тарас мріяв побачити країну зсередини, тому після школи пішов працювати на залізницю.
За роки на залізниці Тарас об’їздив усю Україну. Саме під час цих поїздок він на власні очі бачив, як живе народ: злидні, розбиті дороги, зневага чиновників до простих людей. У нього зародилося переконання: країна потребує змін, і ці зміни мають іти від народу — не згори, а знизу.
Освіта :
Паралельно з роботою на залізниці, Тарас заочно здобув освіту в Національному транспортному університеті, де вивчив логістику та управління транспортною інфраструктурою. Потім — друга освіта: державне управління в Київському національному університеті імені Шевченка.Після цього Блак почав активно брати участь у громадських ініціативах — спочатку в профспілковому русі залізничників, потім у регіональних ініціативах щодо безпеки пасажирських перевезень. Його принциповість та організаторські здібності зробили його впізнаваним в професійному середовищі.
Досвід роботи
У 2019 році Тарас Блак заснував громадську платформу “Провідник”, яка об’єднала транспортників, медиків, вчителів і фермерів з усієї країни. Метою було одне — добитися справедливості й відновити гідність праці в Україні. Організація швидко переросла в потужний рух, який почав тиснути на місцеву владу, вимагати прозорості бюджетів, ремонту інфраструктури та реформи комунального транспорту.Завдяки своїм діям Тарас здобув підтримку тисяч людей, і саме вони, не чекаючи партій, висунули його в кандидати на пост Президента України.
Що хочу запровадити :
- Транспорт — кровоносна система країни: повна модернізація залізниці, розширення електрифікації, зниження вартості пасажирських перевезень.
- Гідна праця — гідне життя: реформа зарплат і умов праці для робітників, викладачів, лікарів.
- Народний контроль: ліквідація “кабінетної системи” — запровадження інструментів прямої демократії (референдуми, громадські аудитори).
- Сільські громади — центр уваги: розвиток локального самоврядування, відновлення ФАПів і шкіл.
- Мир і справедливість: ініціатива "Дорога до миру" — чесний діалог заради єдності країни, без капітуляції та зради інтересів.
“Я не обіцятиму золоті гори. Я просто обіцяю, що більше жоден працівник не буде принижений, жоден регіон не буде забутий, і жодна гривня з бюджету не піде в кишені чиновників. Бо я сам був у тих поїздах, чув розмови в коридорах, бачив правду. І час її зробити правилом, а не винятком.”
Останнє редагування: