Відмовлено RP Біографія

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тарас Блак

Кошовий отаман
Реєстрування
26 Гру 2024
Дописи
217
Реакції
82
Бали
33
Прізвище Ім’я По-батькові (ПІБ): Блак Тарас Антонович
Стать: Чоловіча
Мати - Тетяна Олександрівна
Батько - Антон Антонович
Зріст та вага: Зріст - 170 см; Вага - 70 кг.
Дата народження: 05.11.1987
Вік: 37 років
Місце народження: Україна,м.Київ
Національність: Українець
Місце проживання: Київська область
Захоплення: Тварини я волонтер в мене 5 собак 1 кіт і 1 попугай
Сімейний стан: Одружений
Статура: Спортивний
Колір очей: Карий
Зачіска: Лисий
Відмітні знаки:є присутній шрам на спині
Фото обличчя :
Снимок экрана (995).png

Освіта:
  • Київський національний університет імені Тараса Шевченка , факультет політології​
  • Національна академія державного управління при Президентові України​
На даний час займаю посаду Прем'єр міністра України

Попередній досвід:
  • Зам мера М.Дніпра​
  • Депутат міської ради м. Дніпра​
  • Адвокат вищої категорії​
  • Зам верховного судді​
Політична платформа:
  • Побудова сильної, незалежної, цифрової держави​
  • Повна реформа правоохоронних органів​
  • Підтримка малого і середнього бізнесу​
  • Європейський курс та інтеграція з НАТО​
  • Безкомпромісна боротьба з корупцією​
  • Цифровізація державних послуг (Україна в смартфоні 2.0)​
Особисті якості:
  • Харизматичний лідер​
  • Принциповий, але відкритий до діалогу​
  • Патріот з сучасним мисленням​
  • Не боїться відповідальності й приймає складні рішення​
Цитата:
"Я – не обіцянка. Я – дія. Україна буде такою, якою ми її збудуємо разом."
Передвиборча обіцянка:
"За перший рік мого президентства — нова Конституція, судова реформа та відкритий реєстр чиновницьких статків."

Батьки :​

Тарас Блак народився у звичайній робітничій родині. Його батько був слюсарем на вагоноремонтному заводі, мати — бібліотекаркою в місцевій школі.

Юнацькі рокі :
З юнацьких років Тарас мріяв побачити країну зсередини, тому після школи пішов працювати на залізницю.​
Починав помічником провідника пасажирських вагонів, з часом став начальником поїзда далекого сполучення.
За роки на залізниці Тарас об’їздив усю Україну. Саме під час цих поїздок він на власні очі бачив, як живе народ: злидні, розбиті дороги, зневага чиновників до простих людей. У нього зародилося переконання: країна потребує змін, і ці зміни мають іти від народу — не згори, а знизу.

Освіта :​

Паралельно з роботою на залізниці, Тарас заочно здобув освіту в Національному транспортному університеті, де вивчив логістику та управління транспортною інфраструктурою. Потім — друга освіта: державне управління в Київському національному університеті імені Шевченка.
Після цього Блак почав активно брати участь у громадських ініціативах — спочатку в профспілковому русі залізничників, потім у регіональних ініціативах щодо безпеки пасажирських перевезень. Його принциповість та організаторські здібності зробили його впізнаваним в професійному середовищі.

Досвід роботи​

У 2019 році Тарас Блак заснував громадську платформу “Провідник”, яка об’єднала транспортників, медиків, вчителів і фермерів з усієї країни. Метою було одне — добитися справедливості й відновити гідність праці в Україні. Організація швидко переросла в потужний рух, який почав тиснути на місцеву владу, вимагати прозорості бюджетів, ремонту інфраструктури та реформи комунального транспорту.
Завдяки своїм діям Тарас здобув підтримку тисяч людей, і саме вони, не чекаючи партій, висунули його в кандидати на пост Президента України.

Що хочу запровадити :​

1. Транспорт — кровоносна система країни: повна модернізація залізниці, розширення електрифікації, зниження вартості пасажирських перевезень.
  2. Гідна праця — гідне життя: реформа зарплат і умов праці для робітників, викладачів, лікарів.
  3. Народний контроль: ліквідація “кабінетної системи” — запровадження інструментів прямої демократії (референдуми, громадські аудитори).
  4. Сільські громади — центр уваги: розвиток локального самоврядування, відновлення ФАПів і шкіл.
  5. Мир і справедливість: ініціатива "Дорога до миру" — чесний діалог заради єдності країни, без капітуляції та зради інтересів.

“Я не обіцятиму золоті гори. Я просто обіцяю, що більше жоден працівник не буде принижений, жоден регіон не буде забутий, і жодна гривня з бюджету не піде в кишені чиновників. Бо я сам був у тих поїздах, чув розмови в коридорах, бачив правду. І час її зробити правилом, а не винятком.”

Останнє редагування:

Соня Кенді

КА | Західна Україна♡
Куратор Адміністрації
Реєстрування
4 Січ 2024
Дописи
991
Реакції
628
Бали
153
Вітаю
1. Біографія має сягати обсягу не менш ніж 3000 символів(без пропусків).
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі