Максон Киришко
Підполковник НПУ 02
- Реєстрування
- 6 Кві 2026
- Дописи
- 14
- Реакції
- 6
- Бали
- 8
Особиста інформація
ПІБ: Киришко Максон Сергійович
Дата народження: 27 січня 2000 рокуМісце проживання: м. Київ
Громадянство: Україна
Національність: Українець
Освіта: вища
Сімейний стан: неодружений
Розділ 1: Дитинство та формування особистості
Я народився 27 січня 2000 року в невеликому промисловому містечку. Моє дитинство припало на складні часи формування нової держави, де на вулицях панувало право сильного, а не право закону. Батько працював на заводі, а мати — вчителькою, але їхніх чесних зарплат ледь вистачало на базові потреби. Дивлячись на те, як вони виснажують себе за копійки, я ще дитиною заприсягся, що ніколи не буду жити в злиднях.У школі я завжди був лідером. Поки однолітки грали у футбол, я вибудовував перші «схеми»: перепродавав дефіцитні речі, домовлявся з учителями про оцінки для друзів за невеликий відсоток. Я зрозумів, що будь-яку систему можна зламати або підлаштувати під себе, якщо знати її слабкі місця. Моє народження на зламі тисячоліть наче визначило мою долю — бути людиною нового формату, яка не боїться брати своє силою.
Розділ 2: Юність та шлях до лав поліції
Коли мені виповнилося 18, я точно знав, куди йти. Лави НПУ здавалися мені ідеальним місцем для реалізації амбіцій. Я бачив у формі не обов’язок служити народу, а можливість отримати легальну владу. В академії я був одним із найкращих курсантів. Я ідеально знав Кримінальний кодекс, але не для того, щоб карати злочинців, а для того, щоб знати, як правильно «шити» справи або допомагати потрібним людям уникати відповідальності.Саме в юності я почав заводити перші серйозні знайомства в кримінальних колах. Я зрозумів: щоб бути успішним копом, треба знати, чим дихає вулиця. Я став «містком» між законом і криміналом, отримуючи вигоду від обох сторін. Моя кар’єра почала стрімко зростати, бо я завжди вмів закрити складну справу, навіть якщо методи були далеко не законними.
Розділ 3: Перші кроки на службі та переломний момент
Переломний момент стався, коли я був ще молодим сержантом. Під час одного з рейдів я знайшов схованку з величезною сумою грошей, про яку не знало керівництво. У той момент я зрозумів: якщо я повідомлю про це, гроші підуть у державний бюджет і зникнуть там, а я отримаю лише подяку на папері. Я обрав інший шлях.Тієї ночі я вперше відчув смак справжніх грошей, здобутих завдяки значку. Я вимкнув совість так само легко, як вимикав боді-камеру. Я зрозумів, що закон — це лише ширма для мас, а справжні справи вирішуються в тиші кабінетів за зачиненими дверима. Це був мій перший крок як «Bad Cop», і зворотної дороги вже не було.
Розділ 4: Досягнення звання Підполковника
До 2026 року я пройшов довгий і тернистий шлях, отримавши звання Підполковника. Це не була випадковість — кожна зірка на моїх погонах була результатом хитрих маніпуляцій, вчасно наданих послуг впливовим людям та жорсткого контролю над підлеглими. Я створив власну «державу в державі» всередині свого відділку.Як Підполковник, я вже не займаюся дрібними хабарями на дорогах. Моя сфера інтересів — це великий бізнес, «кришування» прибуткових точок та контроль над обігом нелегальних товарів у регіоні. Підлеглі мене бояться, бо знають: я бачу їх наскрізь. Але вони також знають, що під моїм керівництвом вони завжди будуть ситі й прикриті від перевірок, поки приносять мені мою частку.
Розділ 5: Мій характер
Я — людина холодної логіки. За роки служби я навчився не довіряти нікому, крім себе. Мій характер загартувався в постійних конфліктах і підкилимних іграх. Я цинічний, розважливий і абсолютно впевнений у своїй правоті. Я не вважаю себе злочинцем; я вважаю себе людиною, яка просто краще за інших адаптувалася до реалій цього життя.Я люблю дорогі машини, якісний алкоголь і відчуття того, що будь-яке питання в цьому місті можна вирішити одним моїм дзвінком. У спілкуванні я можу бути харизматичним і приємним, але це лише маска. За нею ховається хижак, який готовий розчавити будь-кого, хто стане на шляху моїх інтересів.
Розділ 6: Мої сильні сторони та страхи
Сильні сторони:- Досвід та інтуїція: Завдяки рокам у системі я відчуваю небезпеку за кілометр. Я знаю всі методи роботи внутрішньої безпеки і вмію бути на крок попереду.
- Авторитет: У мене є зв’язки як у міністерстві, так і в найтемніших підвалах міста. Це робить мене майже недоторканним.
- Психологічний тиск: Я майстерно проводжу допити. Я знаю, на які важелі натиснути, щоб людина розповіла все, або, навпаки, назавжди замовкла.
- Зрада «своїх»: Я знаю, що в моєму світі вірність купується. Тому я постійно чекаю, що хтось із моїх наближених вирішить продати мене дорожче.
- Втрата статусу: Для мене немає нічого гіршого, ніж стати звичайним громадянином без влади. Значок — це частина мого тіла, без нього я відчуваю себе беззахисним.
- Цифрові сліди: У сучасну епоху технологій я завжди побоююся, що якась забута аудіозапис або прихована камера може зруйнувати мою ідеально вибудувану кар’єру.
Розділ 7: Сьогодення та плани на майбутнє
Сьогодні я, Підполковник Максим Балтіков, знаходжусь на піку своєї могутності. Я контролюю ключові фінансові потоки у своєму секторі та маю величезний вплив на особовий склад. Моє життя — це балансування на лезі ножа, але саме цей адреналін змушує мене відчувати себе живим.У моїх планах — перехід на вищі посади в управлінні, де можливості для збагачення та впливу стануть практично безмежними. Я не збираюся зупинятися. Поки система дозволяє мені бути «поганим копом», я буду ним, витискаючи з цієї посади все до останньої краплі. Моє ім’я вже викликає повагу та страх, і це лише початок моєї справжньої історії.