Відмовлено RP біографій

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Миледкtr2

Новий гравець
Реєстрування
3 Жов 2025
Дописи
17
Реакції
3
Бали
8
Микита Понятенко народився 22 серпня 2005 року в місто Одесі уліца Каролева на кіевському райони
Його мати Наталія Василівна
Його батько Ігор Вікторович Микита Понятенко вірус був ввічливий вчився добре та гарно я люблю что создават я вчус в школи 88 вона гарна в школа ну хочу перевестис от туда хочу перевестис другу в школи 89 я в дитинстві грав здруз,ями я ходив в гости до друзів та у меня сейчас кушу друзів я в 7 класи я гарно вчус у меня 12 11 балів у меня есть я3 брата один умер один не знаю где другий вдома мій батько воїн зсу він захищає Україну нушу віе почти герой України у него трі медали і він отримав ранение в місте в Донецьку він був бригади в 49 в 46
Він захищає Україну и буде захищати

Плани на ,2025 хочу стати генералам НПУ буду вчит людей там хочу чтобі в гре було все норм бу було буду трінурувати их и вчит их лекцій в Ukraine gta я буду довго на єтой посади якщо я уйду я понесу покарання за раніше ніж чо я ушёл с посади Лідера НПУ хочу чтобі в Франціїя була найкращою в світі у меня все будет фракції будет много полковников я мойбутном уеду из Одеси хочу стати багатим в другой 'в стране хочу відкрити свій ресторан бар кафе та я буду допомогити родини свої обов'язки відповідно буду віддавати наказити если я порушую можу поподу тирьму я у мею убивать людей которые меня достаю если я это сделаю я заду терьму я понесу срок свой я буду всегда служит народови Украине я хочу стати військовим буду захичати крайну свою слава Украине

Я хочу детей и жену если будут я им дам все что у меня есть дом куплю машину куплю все сделаю если я сказал я сделаю мой папа так делал хочу бути как он я буду. Как он нормальный и буду служить я хочу чтобы. Меня прийнали эту біографію я хочу стати генералам НПУ буду вчит людей буду робити грп все моя історія України

Слава Україні героям слава

Я буду найкращім все слава Україні я служу народові України буду служити я підпишу контракт свій НПУ будет найкраща

Марк Вакарчук

Поважний гравець
Реєстрування
24 Бер 2025
Дописи
512
Реакції
137
Бали
88
Вітаю!
По перше, на початку біографії обов’язково повинні бути такі пункти:

Прізвище Ім’я По-батькові (ПІБ):
Стать:
Мати -
Батько -
Дата народження:
Вік:
Місце народження:
Місце проживання:
Захоплення:
Відмітні знаки

По друге Біографія має сягати обсягу не менше ніж 4000 символів (без пропусків).
Очікуйте 24 годин,щоб переподати заявку з моменту відхилення.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі