Відмовлено RP біографія| Євген Левадний

Реєстрування
12 Чер 2023
Дописи
214
Реакції
66
Бали
73
Дитинство:
Я Эвген Левадний народився 7 липня 1998 року, у місті Одеса. Я дуже сильно любив футбол вбалював за Реал Мадрид моїм улюбленим футболістом став Роналду зубастік. Коли мені стало 7 років я виконав свою мрію та пішов на футбол грав з 7 років до 18 років. Я дуже хотів собі собаку. 1 вересня 2005 року я пішов у школу вчився я з 1-9 клас. 1-4 клас закінчив дуже гарно.
Юність:
В 12 років я пішов у 5 клас обрав я Математичний клас. На той час вага моя була 41 кг а ріст 143 см дуже богато часу я відав футболу. Нажаль в 14 років нас покинула моя Мати. 2 місяці я не ходив ні на футбол та у школу, Тренер та Класний керівник це знали та дали на можливість пропустити тренування. Коли мені стало 15 років я пішов на футбол та школу моя вага тоді була 64 кг а ріст був 167 см. 8 клас я закончив середнє. 9 клас я вже покинув. Ми 3 червня 2014 роки збираля їхати на відпочинок у Крим но нажаль була війна. 13 липня 2014 року я отримав повістку та пішов в Армію. Служув я ДШВ- Десатно Штурмові Війська.
Поточне життя:
14 березня 2016 року я потрапив до дому. Нажаль повідомили що мій тренер з футболу покинув кордон і більше не хоче повертатися в Україну. Футбол я виріш покинути та пійти на бокс що подтянути фіз.подготовку. 12 Квітня 2020 року мій Тато помер із-за коронвірусу. останні два роки я був один дівчин я не хотів собі но я лишився Незайманісті. 24 лютого 2022 року почалась війна я покинув бокс та пійшов у спортзал. Фізична подготовка у мене гарна

Данило Бейтман

Кошовий отаман
Реєстрування
30 Тра 2023
Дописи
330
Реакції
88
Бали
33
відмовлено.
Біографія має сягати обсягу не менш ніж 4000 символів(без пропусків).

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі