Відмовлено RP біографія|Валентин Хоффман

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
16 Лют 2023
Дописи
20
Реакції
7
Бали
8
Глава 1.Народження

2 Квітня 1998 року в пологовому будинку місті Тальне Черкаської області народжується хлопчик на ім'я Валентин.Батьки хлопчика відразу приймають рішення переїхати до Києва через брак роботи.Грошей в сім'ї було небагато тому вистачило лише на невеличку одно кімнатну квартиру в спальному районі.Батько відразу йде влаштовуватися на роботу,він завжди хтів працювати по професії програміста на якого навіть вчився,але в нього був малий стаж роботи тому, він витратив на пошуку 3 тижні,нарешті через цей не дуже малий час він знаходить роботу з зарплатнею в 10 тисяч гривень.Так для молодої сім'ї з дитиною це мало,але для першого часу вистачить.Покищо його матір не зможе працювати так як в неї маленький хлопчик Валентин.

Глава 2.Юність

Хлопчику вже недавно виповнилось три роки,тому батьки приймають рішення відправити його в дитячий садочок щоб мати мала можливість піти на роботу щоб в сім'ї було більше грошей.Його мама також йде по професії на фармацевта(продавця ліків в аптеці).Мати використала вже менше часу на пошуки роботи вже через тиждень вона стояла на касі в аптеці,з заробітною платою в 10 тисяч гривень. В перший день хлопчика відвела мати там він дуже соромився всіх та навіть не хтів не суми знайомитись,так було цілий тиждень але потім він познайомився з хлопцем на ім'я Денис.Вони дуже добре подружились.Виявилось що Денис жив не далеко від Валентина тому кожний день ходив гуляти до нього.
2001 року батька відправляють в інше місто,тому сім'я має переїхати до Харкова.Хлопець дуже не хтів їхати тому що вже багато з ким познайомився,але його вмовили.Вже через місяць Валентину виповнюється 4 роки які він святкує в новому домі,цей дім був більший чим той в якому вони жили в Києві.Всій сім'ї в Харкові дуже подобалось місто було дуже красиве та чарівне.Хлопця повели в новий дитячий садок,тут він вже швидко знайшов нових друзів.Невдовзі йому виповнилося п'ять років,ці п'ять років він відсвяткував в розважальному центрі зі всіма своїми друзями.
Батько багато працював та назбирав грошей щоб повезти сина за кордон на відпочинок.Вони всі разом поїхали в Єгипет,там вони дуже добре відпочили та побачили дуже багато красивих міст.Через дві неділі вони повернулися додому.Відкривши двері в квартиру вони побачили що їх пограбували,вкрали всі гроші та всі їх заощадження.Сім'я була без грошей.В їхній квартирі поки що не було дозволено жити так я к там були слідчі дії,тому вони переїхали до батьків тата.Батько працював дистанційно,а матері прийшлося взяти відпустку.
Хлопчику вже виповнилося 6 років тому він мав вже йти в школу.Тому вони прийняли рішення повернутися до Харкова в нову квартиру.Весь рік хлопець вчився дуже добре.Всі наступні чотири роки дуже активно читав книги та здобував знання.Батьки побачили в хлопця здібність до математику,тому відали його в спеціальну школу.Там він провчився до одинадцятого класу,добре вчився та був відмінником.

Глава 3.Студентські роки

Хлопець відразу за згодою батьків пішов вступати в академію СБУ міста Харків.Він мав дуже добру фізичну підготовку.Тому в нього не виникло проблем зі вступом.Відразу після вступу він дуже плідно старався підвищитись,і ось через місяць він вже третій ранг.За хорошо роботу він підвищується на 6 ранг.За хорошу виконану спец-операцію під його керівництвом,він отримує Підполковника та Начальника ДБР(Державне Бюро Розслідувань)

Глава 4.Наші часи
Валентин звільнився з СБУ через проблеми з здоров'ям, наразі працює далекобійником та займається перекупством,має жінку та двоє дітей.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі