Схвалено RP біографія / Карл Тайсон

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Карл Тайсон

Директор "Dragon" | Геній, плейбой, філантроп |⭐⭐⭐
Реєстрування
26 Січ 2025
Дописи
68
Реакції
82
Бали
63
Вік
24
1738183020492.png

Дитинство

Я народився 26 лютого 2002 року в місті Дніпро, в Україні. З самого дитинства я був дуже цікавим та допитливим хлопчиком. Мене завжди приваблювало оточення, нові знання та навички, тому я часто проводив час, читаючи книги та вивчаючи нові предмети. Це захоплення залишилось зі мною на все життя. У дитинстві я також захоплювався спортом, відвідував спортивні секції, що допомогло мені розвивати дисципліну та витривалість.

Підлітковий вік

Під час навчання у старшій школі я почав більше цікавитись гуманітарними науками, зокрема журналістикою. Мені дуже подобалося висловлювати свої думки письмово, брати участь у шкільних дебатах і писати есе. Вже тоді я усвідомив, що журналістика стане моєю майбутньою професією. Я також активно займався спортом, а саме — боксом, що допомогло мені стати більш впертим і дисциплінованим.

Юність

У 2019 році я закінчив школу і вступив до Українського державного хіміко-технологічного університету на факультет "Комп'ютерні науки". Це було моє перше серйозне знайомство з вищою освітою, але під час навчання я відчував, що моє справжнє покликання — журналістика. Тому паралельно я розпочав навчання на факультеті "Журналістика" в цьому ж університеті. У студентські роки я почав активно працювати над своїми журналістськими навичками, писав статті для університетського видання, брав участь у соціальних ініціативах.
1738183074710.png

Доросле життя

Після завершення бакалаврату я вирішив продовжити навчання на магістратурі в університеті та зосередитися на розвитку кар'єри журналіста. Моя професійна діяльність почалася з волонтерства у програмі захисту прав молоді, де я навчався працювати з людьми та вирішувати соціальні питання. Згодом я отримав стажування в юридичній фірмі "Legal Vision", де здобув цінний досвід роботи з правовими питаннями та розвивав свої комунікаційні навички. У 2024 році я став автором статей для студентського видання "Campus Voice", де висвітлював актуальні соціальні питання.

Наразі, у 2025 році, я працюю народним депутатом у Верховній Раді, де активно беру участь у розробці законодавчих ініціатив, спрямованих на покращення життя громадян, зокрема в питаннях освіти та прав людини.

1738099655565.png

Наш час

На сьогоднішній день я продовжую працювати в галузі журналістики та права. Моя мета — стати висококваліфікованим журналістом і використовувати свої знання для боротьби за справедливість і рівні можливості для кожного. Я активно займаюся волонтерською діяльністю та беру участь у благодійних ініціативах. Крім того, я прагну постійно вдосконалювати свої професійні навички та працювати на благо суспільства. Я вірю, що журналістика може змінити світ на краще, і я готовий зробити свій внесок у цей процес.

"Правда завжди має бути почута." - Карл Тайсон.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі