Mілан Скотт
Новий гравець
- Реєстрування
- 3 Січ 2024
- Дописи
- 14
- Реакції
- 4
- Бали
- 6
Мілан Скотт Олексійович
**"Тиша — мій союзник. Ризик — мій друг. А минуле... його краще не чіпати."_
Народився у старому районі Житомира — Корбутівці. Батько, Олексій Скот, був військовим льотчиком у відставці, мати — медсестра в міській лікарні. Родина трималася на суворій дисципліні, але в домі завжди було місце повазі, книгам і справедливості.
У 10 років Мілан пережив втрату батька — той загинув за загадкових обставин під час приватного рейсу. Відтоді хлопець різко подорослішав. Став мовчазним, пильним і завжди прагнув контролю над ситуацією.
Навчався у Житомирському колегіуму номер 34, де показував блискучі результати з математики, інформатики, фізкультури та англійської.
Після школи вступив до Національного університету оборони України в Вінниці, спеціальність — стратегічна аналітика та зв'язок. Паралельно проходив підготовку в програмі спеціального призначення.
Після випуску працював у структурах, які "не згадуються у відкритому доступі". Іноді зникав на місяці. Потім — раптове повернення в цивільне життя.
У 2022 році Мілан без пояснень залишив службу та перебрався за кордон.
Після короткого перебування в Європі оселився в Києві
Тут почав із простого — автомеханік, інструктор зі стрільби, охоронець. Але вміння мислити стратегічно, приховувати емоції й швидко діяти зробили свою справу: його ім’я почали згадувати у вузьких колах.
Мілан Скот Олексійович
**"Тиша — мій союзник. Ризик — мій друг. А минуле... його краще не чіпати."_
🔹 Загальна інформація
- ПІБ: Мілан Скот Олексійович
- Дата народження: 11 вересня 2000 року
- Місце народження: м. Житомир, Україна
- Національність: українець
- Зріст / Вага: 186 см / 82 кг
- Очі: карі
- Знак зодіаку: Стрілець
- Сімейний стан: не одружений
- Судимості: відсутні (офіційно)
- Мова спілкування: українська, російська, англійська (вільно)
🧬 Походження та дитинство
Народився у старому районі Житомира — Корбутівці. Батько, Олексій Скот, був військовим льотчиком у відставці, мати — медсестра в міській лікарні. Родина трималася на суворій дисципліні, але в домі завжди було місце повазі, книгам і справедливості.
У 10 років Мілан пережив втрату батька — той загинув за загадкових обставин під час приватного рейсу. Відтоді хлопець різко подорослішав. Став мовчазним, пильним і завжди прагнув контролю над ситуацією.
🎓 Освіта та формування
Навчався у Житомирському колегіуму номер 34, де показував блискучі результати з математики, інформатики, фізкультури та англійської.
Після школи вступив до Національного університету оборони України в Вінниці, спеціальність — стратегічна аналітика та зв'язок. Паралельно проходив підготовку в програмі спеціального призначення.
Після випуску працював у структурах, які "не згадуються у відкритому доступі". Іноді зникав на місяці. Потім — раптове повернення в цивільне життя.
🌍 Новий етап: переїзд до Києва
У 2022 році Мілан без пояснень залишив службу та перебрався за кордон.
Після короткого перебування в Європі оселився в Києві
Тут почав із простого — автомеханік, інструктор зі стрільби, охоронець. Але вміння мислити стратегічно, приховувати емоції й швидко діяти зробили свою справу: його ім’я почали згадувати у вузьких колах.
🧠 Характер і особистість
- Холодний розум — завжди думає на кілька кроків наперед
- Лаконічний — не витрачає слів дарма
- Лояльність понад усе — але тільки до тих, хто її заслужив
- Зброя, авто, цифри — його стихія
"Ми всі вдаємо з себе когось. Але коли навколо тиша, залишаєшся лише ти — справжній."