Назар Рейнхард
𝓩𝓱𝔂𝓽𝓸𝓶𝔂𝓻𝓼𝓴𝔂
- Реєстрування
- 26 Лис 2024
- Дописи
- 116
- Реакції
- 162
- Бали
- 48
Біографія Назара Могили Єгоровича
ПІБ: Назар Могила ЄгоровичСтать: чоловіча
Дата народження: 11 вересня 2010 року
Вік: 25 років
Місце народження: м. Київ
Місце проживання: м. Київ
Національність: киянин
Зріст і вага: 190 см, 74 кг
Статура: спортивна
Колір очей: голубий
Зачіска: кучерява
Відмітні знаки: шрам на правій руці
Захоплення: баскетбол
Батьки
Батько — Євген Могила.Народився 29 грудня у місті Львів. У віці восьми років пішов до школи, де навчався успішно. Після закінчення школи вступив до університету на медичний факультет. Після шести років навчання здобув кваліфікацію лікаря та розпочав трудову діяльність у медичній сфері.
Мати — Тетяна Могила.
Народилася 18 листопада 1990 року в місті Одеса. Після дитячого садка переїхала до Львова, де пішла до школи. Там вона познайомилася з Євгеном Могилою, і вони стали близькими друзями. Після школи Євген вступив до університету, а Тетяна залишилася у Львові. Згодом вона також вступила до медичного університету, де навчалася шість років і здобула фах медсестри. Під час роботи вона зустріла людину, яка дуже нагадувала їй Євгена — згодом вони знову возз’єдналися.
Юність
Період старших класів став для мене справжнім випробуванням. У 2022 році я навчався в дев’ятому класі та почав активно цікавитися спілкуванням із ровесниками й зовнішнім світом. З часом я потрапив у компанію підлітків, які належали до вуличних угруповань.Це був період експериментів і помилок. Я вперше спробував алкоголь і сигарети, що тоді здавалося дрібною розвагою. Згодом ми з друзями почали займатися дрібними правопорушеннями — крадіжками та вандалізмом. Таке життя принесло короткочасну популярність серед однолітків, але й проблеми із законом.
У 2022 році мене намагалися притягнути до кримінальної відповідальності за розбійний напад. Хоча справу закрили через брак доказів, цей випадок став для мене переломним моментом. Батьки наполягли, щоб я розірвав усі стосунки з небезпечним оточенням. Я повернувся до навчання, закінчив школу у 2023 році з гарними оцінками та вступив до Дніпровського державного університету внутрішніх справ за спеціальністю «081 — Право».
Дорослішання
2024 рік став вирішальним у моєму житті. Почалася повномасштабна війна, і, досягнувши повноліття, я добровільно приєднався до зведеного загону курсантів спеціалізованих ВНЗ МВС. Під час виконання бойових завдань отримав осколкові поранення обох ніг, через що не зміг продовжити службу на передовій.Після реабілітації мене перевели до тилових підрозділів Національної поліції України. Незважаючи на складні обставини, я достроково завершив навчання, отримав диплом і був нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня та нагородною зброєю Glock-17.
Займаючи посаду старшого слідчого Головного слідчого управління Національної поліції у Дніпропетровській області, я продемонстрував професіоналізм, витримку та відданість службі. Уже за рік отримав звання підполковника та посаду начальника управління.
Кар’єра
Згодом я приєднався до Служби безпеки України (СБУ), де спеціалізувався на розслідуванні справ, пов’язаних із тероризмом та контррозвідкою. Після двох років служби мені запропонували повернутися до Національної поліції України.Однак через стан здоров’я я був змушений припинити службу. Незважаючи на це, досвід роботи у силових структурах став важливим етапом мого життя, який сформував мій характер і світогляд.
Характер та риси особистості
Я — впевнений у собі, енергійний і цілеспрямований. Люблю брати на себе відповідальність і завжди доводжу справу до кінця. Мої головні риси — чесність, надійність, почуття гумору та емпатія.Попри відкритість, іноді можу бути впертим, особливо коли справа стосується моїх принципів чи захоплень. Постійно прагну до самовдосконалення — як фізичного, так і духовного.
Сильні сторони
- Витривалість
- Рішучість
- Здатність швидко приймати рішення в критичних ситуаціях
- Емпатія та комунікабельність