Відмовлено Rp біографія /////Ружика Олександра

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
14 Кві 2023
Дописи
41
Реакції
8
Бали
13
1]Ружитский Олександр відомий актор телеканалу Країна у.2.1
Народився в 1985 році 23листопада в 5 років пішов в дит садочок завів собі друга на ім'я Олександр но називали его шура тай стали найкращими друзями одно дня шура спитав а ким ти хочеш стати кили виростеш
Та так хочу стати актором а ти
И я хочу
Оце круто пидемо разом акторами ставати
Добре и знай я тебе николи не кину
[2] 1998рік Сашко и шура пишли до школи і там Сашку дали кличку Ружик .Одного дня до них приїхав театральний кружок Ружик сразу пішов бо мріяв піти на актора
А шура переїхав друге місто Ружику стало сумно коли його найкращій друг переїхав в друге місто
[3]Сашко пішов в закінчив школу
Одного дня Сашко ішов з потреби тай. Побачив як набрали на чоловіка тай заступився за чоловіка а його звали Микола і придложив сашку роль на телеканалі тет і Сашко був згоден
На ступного дня Сашко приіха на кіно студию и побачив свого дру Шуру та і знялися рязом в серелеали одного разу в Одесі а потим в Країна У 2.1
[4] 2021 рік Ружик знявся з самим президентом України після зйомок поїхав до Америки заробити грошей
[5]. Почалась війна Сашко Як впізнав що в Україні війна с русньой він моментально поїхав до України що захищати свою країну пройшов рік а Сашко встих врятувати пожулу жінку тбагато дитей вночи була сильна перестрілка и біля них впав. Сняряду Сашка з'явилась кантузія цього відправили додому після лікарні він став волонтером та допомагав військовим та тваринам і дітям одного дня Сашко їхав до військових но попав під обстріл зі 5людей залишилось тильки 2 це Сашко іще один волонтер і раптом почули російську мову і зрозумілі що треба тікати або в б'ють цілий тиждень ходили блукали но знайшли лагерь зсу вони попросили допомоги в воїнів бо в Сашка були серйозні рани а в другого були серйозні опіки провели в лагері ще тиждень поки не змогли добре стояти на ногах
[6]До Сашка іще до одного волонтера приїхала мед. допомога іще місяць сиділи в лікарні.
[7]2023 рік в місто де жив Сашко прийшли орки а Сашко служив в армії він знав як розібрати та зібрати танк закритими очима а він жив на 9поверсі а в нього був коктейль молотова і він почав скидати с балкона за три дні він спалив аж 3танки і взяв в полон 4орків ось попав в будинок снаряд де він жив він почав рятувати людей бо був навчений він не встиг врятувати 3людей бо були під завалом
[8]Сашко купив собі авто по більше для волонтерством одного дня дна він привіз повне авто і прицев ак привіз припаси едо до дому но знову попав під обстріл його аж перекинуло на авто його знайшли ті кому привіз припаси так и провів в штаби 2місяця забрала. Його швидка допомога після цього випадка він спам'ятав що вчився на медика тай став медиком тай допомагав людям зі фронта та прости людей і всі операцію пройшли вспішно
[9] Сашко вирішив вчити мови світу бо хотів сніматись з дмитров комаровим пройшло декілька років він вивчив майже всі мови. Одного дня він поїхав в єтнам там він і стрів Дмитра Коморова тай запропонував стати його опиратором і він був згоден бо йому був треба був оператор так вони і обїхали у майже всю планету Земля

Таісія Фенікс

Cхідна Україна
Активний гравець
Реєстрування
24 Чер 2023
Дописи
910
Реакції
522
Бали
98
Вітаю шановний гравець,

1. Біографія має сягати обсягу не менш ніж 4000 символів(без пропусків).
Ознайомтесь з правилами написання
Role Play біографії - тик

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі